Alexandru si Alexandra expun la Manastirea Golia / Hangariada 2016

AFIS Expoz.Zborul

Asociaţia „Centrul de Promovare Turistică” Iaşi , în parteneriat cu artistul plastic David Alexandru(10 ani)-Iași, care a avut un proiect câştigător în cadrul Hangariada Iaşi, organizează o expoziţie de artă plastică în unul din turnurile de colţ ale Ansamblului Monument Istoric Mănăstirea Golia Iași-Turnul de Folclor.

Expoziţia se intitulează „Zborul-Artă în culorile copilăriei” şi va cuprinde lucrări ale lui David Alexandru–Iași şi ale Alexandrei Maria Rusu-Bacău. Alexandra Maria Rusu  este prietena şi invitata lui  David , pentru a expune alături de el , în cadrul Hangariadei, în unul din turnurile Ansamblului Monument Istoric Mănăstirea Golia Iaşi.

Pentru că David şi lucrările lui sunt binecunoscute deja publicului, o vom prezenta în câteva rânduri pe Alexandra. Alexandra-Maria Rusu este născută în Bacău, are 10 ani, pictează deja de 2 ani şi are ca pasiuni pictura şi muzica clasică-pian. Este elevă a Şcolii generale  nr. 10 din Bacău, unde a şi expus până acum o parte din lucrările sale.

Cei doi copii, David şi Alexandra s-au cunoscut la Iaşi, la unul din evenimentele Asociaţiei „Sharing Love” din  octombrie 2015, când Alexandra a achiziţionat la licitație o diplomă obţinută de David în Japonia , banii fiind donaţi în beneficiul Cantinei săracilor din deşertul Chalbi-Kenya. Alexandra Maria Rusu va fi alături de David şi la evenimentul caritabil de duminică, 22 mai 2016, „Pensula unui copil în sprijinul altor copii”-Makao Yetu (Locuinţa noastră).

Deschiderea Expoziţiei „Zborul-Artă în culorile copilăriei” va avea loc Vineri 20 mai 2016, ora 15:00, expoziţie ce va  putea fi vizitată în perioada 20-22 mai 2016 în Turnul de Folclor-Ansamblul Monument Istoric Mănăstirea Golia, Iaşi.

INFO

Asociația “Centrul de Promovare Turistică” Iași

E-mail: centrul.promovare.turistica.iasi@gmail.com;

Telefon: 0332/408.549

www.iasi-info.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: