Alexandru si Alexandra expun la Manastirea Golia / Hangariada 2016

AFIS Expoz.Zborul

Asociaţia „Centrul de Promovare Turistică” Iaşi , în parteneriat cu artistul plastic David Alexandru(10 ani)-Iași, care a avut un proiect câştigător în cadrul Hangariada Iaşi, organizează o expoziţie de artă plastică în unul din turnurile de colţ ale Ansamblului Monument Istoric Mănăstirea Golia Iași-Turnul de Folclor.

Expoziţia se intitulează „Zborul-Artă în culorile copilăriei” şi va cuprinde lucrări ale lui David Alexandru–Iași şi ale Alexandrei Maria Rusu-Bacău. Alexandra Maria Rusu  este prietena şi invitata lui  David , pentru a expune alături de el , în cadrul Hangariadei, în unul din turnurile Ansamblului Monument Istoric Mănăstirea Golia Iaşi.

Pentru că David şi lucrările lui sunt binecunoscute deja publicului, o vom prezenta în câteva rânduri pe Alexandra. Alexandra-Maria Rusu este născută în Bacău, are 10 ani, pictează deja de 2 ani şi are ca pasiuni pictura şi muzica clasică-pian. Este elevă a Şcolii generale  nr. 10 din Bacău, unde a şi expus până acum o parte din lucrările sale.

Cei doi copii, David şi Alexandra s-au cunoscut la Iaşi, la unul din evenimentele Asociaţiei „Sharing Love” din  octombrie 2015, când Alexandra a achiziţionat la licitație o diplomă obţinută de David în Japonia , banii fiind donaţi în beneficiul Cantinei săracilor din deşertul Chalbi-Kenya. Alexandra Maria Rusu va fi alături de David şi la evenimentul caritabil de duminică, 22 mai 2016, „Pensula unui copil în sprijinul altor copii”-Makao Yetu (Locuinţa noastră).

Deschiderea Expoziţiei „Zborul-Artă în culorile copilăriei” va avea loc Vineri 20 mai 2016, ora 15:00, expoziţie ce va  putea fi vizitată în perioada 20-22 mai 2016 în Turnul de Folclor-Ansamblul Monument Istoric Mănăstirea Golia, Iaşi.

INFO

Asociația “Centrul de Promovare Turistică” Iași

E-mail: centrul.promovare.turistica.iasi@gmail.com;

Telefon: 0332/408.549

www.iasi-info.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Romanian Creative Week: festival de modă, concerte și tabără muzicală, cinematografie și arte vizuale

Sneakerși în ediție limitată la GRID, noua locație din Palas

Expoziție inedită de construcții LEGO, la Iulius Mall Iași

VegFest Iași, 4-6 iunie 2021

Scrie un comentariu: