Alexandru Nicolau la un pas de a deveni dublu campion mondial la Parasutism

Alexandru Nicolau este la un pas de a deveni pentru a doua oara campion mondial la Parasutism – precizia aterizarii, categoria Juniori. Dupa primele patru etape, romanul conduce in clasament cu 260 de puncte, urmat de cehul Bonifac Hajek, cel care a si castigat etapa de la Belluno.

In Italia, Alexandru s-a clasat pe pozitia a doua, cu 11 puncte, reusind ca trei dintre cele opt salturi sa atinga perfectiunea: 00 01 01 02 02 05 00 00. Efortul este unul foarte mare, pentru ca sportivul paraseste avionul la o inaltime de aproximativ 2000 de metri si trebuie sa aterizeze pe un disc al carui centru are doar 1 centimetru.

Spre deosebire de celelalte trei etape anterioare, acum vremea a tinut cu noi. Chiar daca in aceeasi zi am avut parte de mult soare, dar si ploaie, asta nu ne-a impiedicat sa avem conditii foarte bune de concurs si cred ca s-a vazut si in rezultate, acestea fiind foarte bune. Ma bucur ca m-am detasat de ocupantul locului doi si sper sa mentin ecartul si dupa cele doua etape care au mai ramas pana la finalul sezonului”, a spus Alexandru Nicolau.

Mai sunt doua etape din Parachute World Cup Series 2014: 05-07 septembrie, la Thalgau, in Austria si 24-26 octombrie, la Locarno, in Elvetia.

INFO

Parachute World Cup Series

www.parawcs.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: