Alexandru Nicolau la un pas de a deveni dublu campion mondial la Parasutism

Alexandru Nicolau este la un pas de a deveni pentru a doua oara campion mondial la Parasutism – precizia aterizarii, categoria Juniori. Dupa primele patru etape, romanul conduce in clasament cu 260 de puncte, urmat de cehul Bonifac Hajek, cel care a si castigat etapa de la Belluno.

In Italia, Alexandru s-a clasat pe pozitia a doua, cu 11 puncte, reusind ca trei dintre cele opt salturi sa atinga perfectiunea: 00 01 01 02 02 05 00 00. Efortul este unul foarte mare, pentru ca sportivul paraseste avionul la o inaltime de aproximativ 2000 de metri si trebuie sa aterizeze pe un disc al carui centru are doar 1 centimetru.

Spre deosebire de celelalte trei etape anterioare, acum vremea a tinut cu noi. Chiar daca in aceeasi zi am avut parte de mult soare, dar si ploaie, asta nu ne-a impiedicat sa avem conditii foarte bune de concurs si cred ca s-a vazut si in rezultate, acestea fiind foarte bune. Ma bucur ca m-am detasat de ocupantul locului doi si sper sa mentin ecartul si dupa cele doua etape care au mai ramas pana la finalul sezonului”, a spus Alexandru Nicolau.

Mai sunt doua etape din Parachute World Cup Series 2014: 05-07 septembrie, la Thalgau, in Austria si 24-26 octombrie, la Locarno, in Elvetia.

INFO

Parachute World Cup Series

www.parawcs.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Romanian Creative Week: festival de modă, concerte și tabără muzicală, cinematografie și arte vizuale

Sneakerși în ediție limitată la GRID, noua locație din Palas

Expoziție inedită de construcții LEGO, la Iulius Mall Iași

VegFest Iași, 4-6 iunie 2021

Scrie un comentariu: