Alexandru Arsinel este invitat la emisiunea ”Deschis la Distractie”

Deschis la distractie - Alexandru Arsinel

Miercuri, 9 iulie, de la ora 19.00, in Parcul Palas puteti viziona cea mai speciala editie din vara aceasta a emisiunii ”Deschis la Distractie”, prezentata de Vlad Baba, in care protagonist este indragitul actor Alexandru Arsinel.

El ne va incanta cu momentele sale, cuplete de teatru si muzica, extrase din spectacolele teatrului de revista! De asemenea, spectacolul va cuprinde si momente de dans cu trupa “The Sky”!

Sunteti asteptati cu drag,  la un show de neuitat!

MIERCURI SEARA, MAESTRUL ALEXANDRU ARŞINEL ESTE „DESCHIS LA DISTRACŢIE”, ÎN PARCUL PALAS

Aşa cum şi-a obişnuit publicul în cei peste 50 de ani de activitate, Alexandru Arşinel va oferi un spectacol umoristic desăvârşit. Cei prezenţi în parcul Palas vor avea ocazia să admire şi să aplaude momentele muzicale şi de teatru susţinute de marele actor. În calitate de invitat al emisiunii „Deschis la Distracţie”, care se va filma de la ora 19.00, în parcul Palas, Alexandru Arşinel va împărtăşi cu îndrăgostiţii de teatru povestea sa de pe marile scene ale lumii.

Alexandru Arşinel este îndrăgit de publicul larg, reprezentând cu mândrie generaţia de aur a teatrului autohton. Actor, interpret şi manager al Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” din Bucureşti, Alexandru Arşinal este o emblemă a dramaturgiei româneşti, care a strâns în palmaresul său nenumărate spectacole şi apariţii TV, oferind zâmbete multor generaţii. Pentru întreaga sa carieră, în 2004, Alexandru Arşinel a fost distins cu Ordinul „Meritul Cultural” în grad de Mare Ofiţer, la care se adaugă alte premii importante pe care le-a cucerit de-a lungul timpului.

INFO

facebook.com/DeschisLaDistractie

facebook.com/pages/Antena-1-Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: