Alexandria Librării te “mobilează” cu înțelepciune

Ca în fiecare an, Alexandria Librării te ajută să-ți echipezi cel mai frumos ghiozdan pentru un nou început de an școlar. Mai mult, toamna aceasta te “mobilăm” cu înțelepciune: îți oferim o bibliotecă plină cu cărți sau poți beneficia de una dintre cele 10 burse Alexandria a câte 1.000 de lei fiecare.

În perioada 1-30 septembrie, te așteptăm în Librăriile Alexandria să vezi ce ți-am pregătit: cele mai cool ghiozdane, caiete, stilouri, penare, creioane, carioci, radiere, pensoane, acuarele, manuale școlare, hărți, atlase, enciclopedii. Participă la campania “Pașaport spre înțelepciune”, cumpără de minim 100 de lei din oricare librărie Alexandria, completează talonul de concurs și intră în competiția pentru marele premiu al campaniei “Pașaport spre înțelepciune”!

Premiile acestei Campanii: o bibliotecă plină cu cărţi oferite de partenerii noștri (Editura RAO, Editura Crișan, Alexandria Publishing House) și 10 burse Alexandria în valoare de 1.000 de lei fiecare.

Se va păstra bonul fiscal pentru validarea câştigătorului. Extragerea câştigătorilor se va face în data de 10 octombrie, ora 12.00, în prezenta unui juriu. Numele câştigătorilor vor fi făcute publice imediat după extragere și se vor publica pe site-ul www.librariilealexandria.net. Parteneri ai campaniei: Editura RAO, Editura Crișan, Alexandria Publishing House.

Mai multe detalii despre campanie puteți citi pe www.librariilealexandria.net sau puteți consulta Regulamentul de desfășurare al Campaniei afișat în librării.

INFO

www.librariilealexandria.net

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: