Alexandra[Sunrise] @Answer Club

alexandra-answer

14 Februarie 2015, Valetine’s pentru unii, o sambata obisnuita pentru altii, pentru Club Answer este o seara speciala in care  va fi invitata Alexandra [Sunrise].Line up-ul este completat de Groovesh [Mulen records] si Mike T [Overlay].

Alexandra aduce in rosterul agentiei Sunrise, dominat pana de curand de baieti, acel impuls feminin, rafinat, dar energic. Indragostita de vinyl-uri, inspirandu-se din diferite stiluri de muzica, artisti, arte sau alte placeri ale vietii – de la Zip la Herbert, de la [a:rpia:r] la jazz, de la Jim Jarmusch la tequilla, Alexandra nu doreste sa isi eticheteze stilul sub anumite genuri muzicale.

REZERVARE

Pentru rezervari: 0757 223226. Doors open : 23:00.

ATENTIE! Ne rezervan dreptul de a ne selecta clientela. Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis! Lista de invitati, invitatiile si intrarile gratuite castigate in urma concursurilor sunt valabile doar intre 22:00 si 01:00. Va rugam sa aveti un act de identitate valabil asupra dumneavoastra pentru a putea fi identificat.

Don’t Drink And Drive! – Te rugam lasa-ti masina acasa daca vei consuma alcool! Say no to drugs! – In cadrul evenimenului sunt INTERZISE consumul si vanzarea de stupefiante si/sau plante etnobotanice. Cei care nu respecta aceasta regula vor suporta consecintele legii (Cf. L339/2005 si L143/2000).

INFO

Club Answer

Râpa Galbenă – Anastasie Fatu, nr. 2A

Telefon: 0757 223 226

Web: www.answerclub.ro

FB: www.facebook.com/pages/Answer

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: