Alexandra Usurelu, LIVE la Teatrul National Iasi

Pe 14 februarie 2018, de la ora 20:00, Alexandra Ușurelu va susține un nou concert, de aceasta data in sala mare a Teatrului National Iasi.

De altfel, anul trecut, tot pe 14 februarie, interesanta artistă, singulară în peisajul muzical românesc actual, cânta tot la Iasi, la Casa Studentilor. Se pare că a devenit o tradiţie ca în fiecare an, pe 14 februarie, să ascultăm şi să fredonăm împreună cu Alexandra Uşurelu cântece precum “La capătul lumii” sau “Ceva se întâmplă cu noi”.

Alexandra Ușurelu, tânăra artistă indie care a readus în ultimii ani bunul simț pe scenele de concert din România prin muzica sa curată și producțiile surprinzătoare, fără artificii sau acțiuni agresive de promovare, a reușit ceva ce poate părea, în România acestor ani, doar o firavă și fantomatică speranță: să câștige simpatia unui public cu gusturi fine, ce preferă să-și aleagă singur muzica pe care o ascultă și să-și urmeze artiștii favoriți în sălile de spectacol.

Albumul său de debut, ”La capătul lumii”, a fost de trei ori nominalizat, la numai 3 luni de la lansare, la Gala Premiilor Muzicale Radio România la categoriile „Cel mai bun debut”, „Cel mai bun duet” şi „Cel mai bun album”.

Pe 30 ianuarie 2017, Alexandra Ușurelu susține două concerte simfonice sold-out la Teatrul Național din București. Spectacolul “Am să fiu eu casa ta“, pus în scenă în Sala Mare a TNB, a devenit rapid un reper de bun simț și calitate. Pentru prima oară, Alexandra duce și în țară acest concept de concert, în primăvara anului 2017, împreună cu band-ul său și o orchestră de cameră, alături de care interpretează atât compoziţii noi, cât și cele mai de succes cântece de pe albumul său de debut, ”La capătul lumii”.

BILETE

Pret bilet: 50, 65 sau 80 lei, in functie de pozitia in sala. Biletele pentru concertul de la Teatrul National Iasi se găsesc pe iabilet.ro.

INFO

www.facebook.com/AlexandraUsurelu

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: