Alexandra Ușurelu aduce spectacolul “Am să fiu eu casa ta” la Iași

Alexandra Ușurelu anunță al doilea oraș în care va susține spectacolul “Am să fiu eu casa ta”. Pe 14 februarie 2017, de la ora 20:00, Alexandra Ușurelu va susține pentru prima oară la Casa de Cultură a Studenților Iasi, un concert cu band și orchestră de cameră.

Concertul face parte din turneul “Am să fiu eu casa ta“, care va ajunge în 5 orașe din țară și pe care Alexandra Ușurelu îl deschide la final de ianuarie prin cele două concerte simfonice consecutive din Sala Mare a Teatrului Național din București.

La Iași, Alexandra Uşurelu va prezenta alături de 11 muzicieni mai multe cântece de pe al doilea album al său, ce urmează a fi lansat în toamna lui 2017, dar și melodii cunoscute de iubitorii muzicii sale, de pe albumul de debut, ”La capătul lumii”.

De altfel, anul trecut, tot pe 14 februarie, interesanta artistă, singulară în peisajul muzical românesc actual, cânta tot la Iasi, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare.

Se pare că a devenit o tradiţie ca în fiecare an, pe 14 februarie, timp de 90 minute, să ascultăm şi să fredonăm împreună cu Alexandra Uşurelu cântece precum “La capătul lumii”, “Ceva se întâmplă cu noi” şi chiar şi pe cel lansat în urmă cu doar câteva zile, “Rămâi gândul cel dintâi”, în videoclipul căruia joacă actorul ieşean Marius Manole.

Alexandra Ușurelu, tânăra artistă indie care a readus în ultimii ani bunul simț pe scenele de concert din România prin muzica sa curată și producțiile surprinzătoare, fără artificii sau acțiuni agresive de promovare, a reușit ceva ce poate părea, în România acestor ani, doar o firavă și fantomatică speranță: să câștige simpatia unui public cu gusturi fine, ce preferă să-și aleagă singur muzica pe care o ascultă și să-și urmeze artiștii favoriți în sălile de spectacol. Albumul său de debut, ”La capătul lumii”, a fost de trei ori nominalizat, la numai 3 luni de la lansare, la Gala Premiilor Muzicale Radio România la categoriile „Cel mai bun debut”, „Cel mai bun duet” şi „Cel mai bun album”.

În iarna anului 2016, Alexandra Ușurelu a cucerit publicul din București cu spectacolul simfonic ”Pur”, desfășurat cu casa închisă în Sala Mare a TNB, pe care criticii muzicali l-au descris ca ”Un concert ca o îmbrăţişare. Un spectacol deplin. Un spectacol-concept rafinat şi rotund”. Disponibil acum în format DVD&blu-ray, concertul ”Pur” a impus noi standarde în producția de spectacole ale artiștilor independenți.

BILETE

Pret bilet:35, 55 sau 70 lei, in functie de  pozitia in sala. Biletele pentru concertul de la Casa de Cultură a Studenților din Iași se găsesc pe eventim.ro, iabilet.ro şi la Agenția de bilete a Casei de Cultură a Studenţilor Iași.

Parteneri media: Magic FM, Prima TV, România Liberă, A List Magazine, Revista Casa Mea, InfoMusic.ro, umblat.ro, eva.ro, RadardeMedia.ro, calendarevenimente.ro.

INFO

www.facebook.com/AlexandraUsurelu

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: