Alexandra Uşurelu a lansat clipul cântecului “Suflet, rămâi pur”

alexandra usurelu-suflet pur

După ce pe 8 martie şi-a prezentat videoclipul în cadrul unui concert sold-out susţinut în Bucureşti, Alexandra Uşurelu lansează acum clipul cântecului “Suflet, rămâi pur”. Această melodie este prima de pe cel de-al doilea album la care Alexandra Uşurelu lucrează în prezent şi pe care îşi doreşte să îl lanseze în toamna acestui an.

Prin oricâte greutăţi am trece de-a lungul vieţii, să rămânem împreună este întotdeauna o alegere. Acesta este cântecul despre cei care aleg să rămână. Sunt fericită să vă prezint astăzi primul cântec de pe viitorul meu album, ”Suflet, rămâi pur”, mărturiseşte Alexandra Uşurelu.

Videoclipul a fost filmat în diferite locaţii greu accesibile, la vulcanii Sinabung şi Sibayak, dar şi pe insula Samosir, sub regia lui Florin Botea. Consilierul de imagine a fost stilistul Alin Gălăţescu, care s-a declarat în nenumărate rânduri fanul Alexandrei Uşurelu, iar vestimentaţia Alexandrei a fost creată de designerul Simona Semen.

“La capătul lumii”, primul album al Alexandrei Usurelu, este unul dintre cele mai bine vândute albume lansate în mod independent din România. Cu peste 300 de concerte susținute în ultimii trei ani jumătate în cea mai mare parte pe bilete și peste 10.000 de albume vândute, Alexandra Ușurelu devine, astfel, cea mai bine vândută artistă indie a ultimilor ani.

INFO

www.facebook.com/AlexandraUsurelu

alexandrausurelu.blogspot.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: