Alex Rusu & Libe

Pentru prima data in Iasi, Brain prezinta, sambata 3 septembrie, ora 22.00,  pe:

Alex Rusu [Mountain Beach, Piatra Neamt]

Alexandru Rusu s-a nascut in Piatra Neamt. interesul ptr muzica are radacini inca din copilarie cand a urmat cursuri de pian si Scoala de Arte Piatra Neamt Pasiunea pentru muzica electronica s-a transformat în principala ocupatie a lui Alex in urma cu 4 ani. S-a facut remarcat pe plan local 2 ani dupa care a inceput proiectul numit Moutain Beach, unde a fost rezident 2 sezoane mixand alaturi de nume ca Federico Molinari, Nima Gorji, Cezar, Praslea, Ali Nasser, Chris Simoonds fiind apreciat de toti acestia.Planurile de viitor fiind o aprofundare a cunostintelor tehnice si o clasare cat mai buna in mediul muzical existent. Alexandru Rusu, se prezinta ca un new commer aparte nedorind sa fie influentat de nici un fel de miscare sau opinie din exterior urmandusi simturile artistice si privind cu incredere catre ceea ce va urma.

http://soundcloud.com/alexrusu

Suport local:
Libe [ House Community, Iasi]

Lucian Rotaru [Libe] a inceput sa frecventeze cluburile underground din Iasi in urma cu 8 ani de zile , trecand printr o gama variata a muzicii electronice, de la drum’n’bass la electro , minimal si in cele din urma sound-ul alternand de la house la tech house si deep house.De cateva luni lucreaza la un proiect numit HouseCommunity , momentan fiind inca in stadiul de work in progress.
Artisi precum Bruno Pronsato, Margaret Dygas, Zip, Baby Ford, Thomas Melchior, Losoul, Digitaline , Ryo Murakami (si multi altii) si au pus amprenta in sound-ul tanarului.

http://soundcloud.com/libe87
http://soundcloud.com/housecommunity-1

Intrare: 10 lei (bon de consumatie).

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Romanian Creative Week: festival de modă, concerte și tabără muzicală, cinematografie și arte vizuale

Sneakerși în ediție limitată la GRID, noua locație din Palas

Expoziție inedită de construcții LEGO, la Iulius Mall Iași

VegFest Iași, 4-6 iunie 2021

Scrie un comentariu: