Alergăm pentru educație – alergăm pentru viitor

Energia pe care o resimți atunci când alergi, nu poate fi subtituită de nicio cafea și de niciun tip de energizant. Alergăm pentru a ne salva de cotidian, pentru a atinge un echilibru al emoțiilor. Pe 8 aprilie alergăm în semn de solidaritate și pentru că ne dorim să le construim copiilor noștri educația, cunoașterea și disciplina ce le vor deschide porțile unui viitor după care tot tânjim.

Fă parte din schimbare prin alergare.

Înscrie-te ca alergător pe www.crospentrușcoli.ro, alege unul dintre cele 28 de proiecte și devino părtaș în schimbarea educației de mâine.

După această etapă începe partea distractivă din jocul altruismului. Organizezi seri de film cu prietenii tăi și colectezi bani din vânzarea biletelor și a micilor gustări. Pregătești un talcioc, unde apropriații pot cumpăra lucrurile pe care tu nu le mai consideri folositoare. Spune-le prietenilor, colegilor cauza de suflet pe care o sprijini și îndrumă-i să se înscrie ca susținătorii tăi. Fii creativ, distrează-te și fă fundraising!

Vino cu inițiativă, noi oferim cadrul.

În luna martie antrenorul  Lucian Liciu vă așteaptă pe Stadionul „Emil Alexandrescu” pentru un plus de agilitate, iar pe 8 aprilie noi vă asigurăm natura ca rezervor de energie și asfaltul rece aprinzător de călcâie.
Înscrie-te ca alergător pe www.crospentrușcoli.ro, sprijină educația, schimbă viitorul.

Eveniment organizat de Fundația Comunitară Iași, cu sprijinul sponsorului principal Conduent.

INFO

Cros pentru Scoli

crospentruscoli.ro

www.facebook.com/crospentruscoli

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: