Alerg spre bazar @Cafeneaua Acaju

bazar-acaju

Vine vine primăvara! Sâmbătă, 02 aprilie 2016, între orele 12:00-17:30, ne adunăm la Acaju pentru primul bazar organizat de JCI Iași, cu susținerea Catelier. În timp ce vă veți delecta cu o băutură în atmosfera frumoasă și prietenoasă de la Acaju, vă veți putea mări colecția de accesorii și hăinuțe din cadrul bazarului caritabil!

Hai la Acaju să cumperi comori la prețuri mici! Aici vei găsi tot felul de haine, pantofi, obiecte decorative, cărți, jucării, bijuterii și alte minunății care își caută stăpâni noi care să le poarte, să le redefinească, să le pună în valoare.

Veniturile realizate vor fi direcționate către Fundația Comunitară, în susținerea cauzei din cadrul Cros-ului pentru Scoli, Fondul Științescu! Dacă doriți să donați produse pentru vânzare și/sau să donați bani, nu ezitați să contactați organizatorii până la 31 martie la numerele de telefon disponibile mai jos. Vor veni la locațiile stabilite pentru a lua donațiile, în timpul săptămânii între 18:00-21:00 și în weekend, între 10:00 și 21:00:  Roxana – 0745 407 400; Paula – 0742 181 223; Ionela – 0729 880 982.

Fii vindecător al educației, vino la Bazar și achiziționează din produse sau donează pentru unul din campionii echipei Supererorii JCI Iași: crospentruscoli.ro

Prin Fondul ȘTIINȚESCU, se doreste ajutarea elevilor din județul Iași să descopere că domeniile STEM (științe, tehnologie, inginerie, matematică) sunt interesante, atractive și incitante. Se doreste ca elevilor sa li se ofere alternative inovatoare pentru a-i ajuta să înțeleagă utilitatea noțiunilor învățate în diferite contexte cotidiene cu care se confruntă.

PROIECTE FINANȚATE DE FONDUL ȘTIIINȚESCU: YASHI CYBER INVENTORS, ȘTIINȚA ÎN ENIGME, VALIZA CU EXPERIMENTE, STEM – FEST, ROBOTICON, TECHNOBRICK – EDUCAȚIE STEM PRIN JOACĂ CU PIESE LEGO, EPRUBETĂ CU ȘTAFETĂ, ROBOFIZ, MICRO GEAR, HANDS-ON METEO SCIENCE.

INFO

Cafeneaua Acaju

Str. Sf. Sava 15, 700073, Iasi

Web: www.la-acaju.ro

FB:www.facebook.com/AcajuCafenea

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: