„Alerg pentru… copiii cu autism” pe 24 august

„Alerg pentru... copiii cu autism” pe 24 august/ afisMaratonul Sanatatii – eveniment sportiv cu scop caritabil

Pe 24 august, de la ora 10.00, va avea loc o noua editie a maratonului sanatatii, organizata de cluburile Rotaract din Iasi. De aceasta data vom alerga pentru copiii cu autism, impreuna cu fundatia Surasul Albastru.

Oricine a implinit varsta de 16 ani poate alerga. Taxa de participare este de 20 de lei si include tricoul de concurs. Banii stransi vor fi directionati, bineinteles, catre copii cu autism care au nevoie de sprijin: vom amenaja un centru pentru terapie si informare in Iasi.

Vom începe alergarea la ora 10.00, din Zona de Agrement Ciric iar sosirea va fi la Palas Mall.

INSCRIERE

Inscrierea se face in perioada 10-24 august la centrele info de la Palas Mall, in ziua evenimentul in zona de Start si online (vom anunta in curand modalitatea). Participarea este confirmata numai dupa achitarea taxei de 20 lei. Aceasta se poate face fie la centrele info fie prin virament bancar.

Asociatia Surasul Albastru este insotitorul copiilor care se confrunta cu o tulburare din spectrul autist, in lunga incercare de a recladi, din piese mici, un univers comun, din care noi toti facem parte. Misiunea Surasul Albastru  este aceea de a implementa cele mai moderne si eficiente modalitaţi de ingrijire, educaţie, orientare si formare a persoanelor cu autism, pentru valorificarea şi dezvoltarea maxima a potenţialului lor,  in vederea integrarii acestora in comunitate si a unei vieţi independente. De asemenea, Asociatia isi propune solutionarea problemelor care tin de constientizare, informarea corecta si schimbari legislative in sustinerea drepturilor persoanelor cu autism. Viziune – schimbarea perceptiei la nivel de societate a ideei de autism asociata unei persoane condamnata pe viata, in autism – persoana speciala cu posibilitatea de integrare si autonomie, care poate aduce contributii comunitatii in care traieste.

INFO

www.facebook.com/AlergPentru

EVENT FBwww.facebook.com/events/

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: