Alegeti tinuta de festival din catalogul online lansat de Palas

Te pregătești de distracție? Dacă muzica îți curge prin vene, dar ești pasionat și de modă, Palas iti vine în întâmpinare cu un catalog cu cele mai cool ținute, pe care să le porți la festivalurile verii. „Music is my religion” by Palas Mall cuprinde propuneri de outfit-uri îndrăznețe, colorate, lejere și, mai ales, cu personalitate, pentru ca apariția ta la festival să fie memorabilă.

Începe Afterhills, așa că se da startul distracției, în haine petrecărețe! Palas Mall a lansat catalogul „Music is my religion”, realizat în colaborare cu stiliștii Alin Gălățescu și Simona Semen, pentru ca tu să găsești inspirație în alegerea ținutelor de festival. Ești conectat la tot ce este nou în materie de modă și că ești un trend setter în peisajul urban.

De aceea, esti ajutat să îți exprimi personalitatea în cel mai original mod, prin outfit-uri surprinzătoare, care combină piese vestimentare și accesorii pe care le găsești în magazinele brandurilor tale preferate din Palas Mall.

Te gândești la o rochie lejeră, un tricou sau o pereche de jeans? Adopta combinațiile jucăușe și îndrăznețe. Pentru inspirație, descoperă propunerile stiliștilor din catalogul „Music is my religion”, disponibil pe pagina de Facebook Palas Mall și www.iuliuscompany.ro/trends. Te asigurăm că vei fi surprins și că vei găsi ținuta perfectă pentru stilul tău. Nu îți va rămâne decât să te accesorizezi cu poftă de muzică.

Alege-ți look-ul preferat, mergi la shopping în magazinele Palas Mall și apoi … ne vedem la festival!

INFO

Palas Mall

Str. Palas 7A, Iasi

Web: www.palasmall.ro

FB: facebook.com/palasiasi

PE ACEEASI TEMA:

Spring Refresh la Palas Mall

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Magdalena Rădulescu: „Revelație”, la Palatul Culturii din Iași

AUR pentru Mălina Constantinescu, eleva Colegiului Naţional la Olimpiada Balcanică de Fizică

IAȘI Guitar Academy 23 – 24 iulie 2019

Program Cinema Ateneu: 22 – 28 iulie 2019

Scrie un comentariu: