Alege să auzi bine! – Campanie de preventie a deficientelor de auz

Iesenii care doresc să verifice cât de bine aud sau să prevină o afectiune în această sferă ORL au ocazia să o facă în conditii avantajoase la Centrul Medical Arcadia Sărărie, până la data de 15 februarie. Campania este lansată de Arcadia în cadrul unui program mai amplu de preventie si responsabilitate, care va continua tot anul 2014, sub titlul „Alege să fii sănătos!”

Hipoacuzia sau scăderea auzului este o problemă de sănătate cu un deosebit impact socio-profesional si asupra calitătii vietii. Deficientele de auz pot apărea la orice vârstă, din cauze diverse, iar succesul tratamentului depinde de depistarea afectiunii în faze precoce si de corectitudinea diagnosticului.

Vestea bună este că deficientele de auz pot fi tratate, prin solutii care merg de la medicamente, până la interventii chirurgicale sau corectii prin protezare auditivă. Vestea rea este că neglijarea simptomelor, lipsa unui diagnostic si lipsa sau instituirea tardivă a tratamentului pot duce la permanentizarea bolii sau la agravarea sa până la surditate completă. Orice suspiciune legată de o problemă de auz trebuie tratată cu maximă atentie, iar consultul ORL, completat de investigatiile specifice – audiogramă, timpanogramă – reprezintă solutia pentru a reveni la un auz normal si la o viată de bună calitate.

Din toate aceste motive, Arcadia debutează în programul său de preventie pe anul 2014 cu facilităti create în sfera ORL, pentru investigarea si diagnosticul deficientelor de auz. Pachetele medicale cu preturi reduse includ o consultatie la medicul ORL plus o audiogramă tonală sau o timpanogramă, după caz. Serviciile sunt disponibile la Centrul Medical Arcadia Sărărie, până la data de 15 februarie 2014, si se adresează atât adultilor, cât si copiilor.

Programarea la serviciile cu discount oferite în campania „Alege să auzi bine!” se face în ordinea solicitărilor, în limita locurilor disponibile, prin intermediul serviciului Call Center Arcadia, la numărul de telefon 0232 920. Pachetele medicale promotionale costă 70 de lei cu bilet de trimitere CAS emis de medicul de familie, respectiv 100 de lei dacă pacientul nu are bilet de trimitere, ceea ce înseamnă că discounturile oferite variază între 34% si 50% fată de preturile de listă.

Programul de preventie si responsabilitate „Alege să fii sănătos!” va fi derulat de reteaua medicală Arcadia pe parcursul întregului an 2014 si va include numeroase actiuni, evenimente si campanii promotionale lunare, prin care Arcadia va îndemna pacientii să prevină boala în loc de a o trata si va facilita accesul acestora la serviciile medicale de care au nevoie.

INFO

www.arcadiamedical.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: