”Alchimia toamnei”, spectacol de muzica folk si poezie

Alchimia-toamnei-v-finala

Asociația Folkul Acasă În Realitate (F.A.I.R.) și proiectul 7 stele organizează vineri, 23 octombrie 2015, începând cu ora 19:00, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare Mihai Eminescu din Iași spectacolul de muzică folk și poezie intitulat Alchimia toamnei.

Alchimia toamnei este o serie de spectacole de muzică și poezie inițiată în 2013 de Marius Matache și Sorin Poclitaru, pornind de la o colaborare începută cu mult timp în urmă, materializată prin concerte și proiecte culturale, în care muzica folk a primit partea leului. În plus, Marius Matache  compusese suficient de multe piese pe versurile lui Sorin Poclitaru, astfel încât s-a născut ideea unui spectacol comun.

În premieră, în 2015 Alchimia toamnei părăsește Bucureștiul și își extinde formula, având-o ca invitat special pe Ștefania Iacob. Nu în ultimul rând, 4 tineri folkiști implicați în proiectul Viitor de 7 stele (ce are ca scop tocmai promovarea tinerilor muzicieni talentați) vor avea ocazia să urce pe scena Aulei Bibliotecii Centrale Universitare Mihai Eminescu din Iași.

Sponsor: Trident GSA. Parteneri: Semtop, Bobo Shop, Kolos Group, Limuzine de Epocă. Parteneri media: Radio România Cultural, Radio Iași, PrimaTV Iași, TeleMoldova, ForeverFolk, Ziarul de Iasi, 7est, Agenda de Iași, Iași Fun, InOras.ro.

BILETE

Biletele pot fi achiziționate de la Magazinul Bobo Shop din Palas Mall sau la intrarea în aulă, înainte de spectacol.

INFO

Asociația Folkul Acasă În Realitate

E-mail: alchimiatoamnei@gmail.com 

www.facebook.com/AsociatiaFairPlay

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: