Alaturi de prieteni, la Metropolitan Music Lounge

rev-metropolitan-music

Sunteti invitati sa petreceti trecerea dintre ani alaturi de prieteni, la Metropolitan Music Lounge. Intr-un cadru fancy si elegant , vor fi asigurate mancaruri si bauturi atent alese pentru petrecerea voastra de Revelion.

Beneficiind de toate facilitatile, am creat un concept deosebit…vom imbina confortul unui restaurant si atmosfera de club pentru a va oferi un eveniment unic intr-o locatie deosebita, combinand eleganta localului cu efectele speciale pe ringul de dans.

DJ-ul va asigura genurile muzicale pentru toate gusturile(dance, reggae, r&b, rock, oldies, house etc), iar fotografii si cameramanii vor capta momentele esentiale.

Bauturi: Open Bar Nelimitat. Cafea: All night. Preparate culinare calde si reci, fructe, prajituri, tort. Artificii si multe SURPRIZE menite sa va faca seara de revelion de neuitat. Linistea petrecerii va fi asigurata de agenti de paza.

BILETE

Pretul pachetului este de 185 lei / persoana. Info si rezervari : 0747.652.883 -Tudor Bompa; 0755.749.510 – Stefan L Grigoriu *Rezervarea se face doar prin plata unui avans reprezentand 50% din valoarea pachetului. **Rezervarile se pot face doar in limita locurilor disponibile. Oferta pentru cei care se hotarasc repede. Primele 20 bilete beneficiaza de o reducere de 25 lei fiecare !

INFO

Metropolitan Music Lounge

Adresa: Dr. Iosif Cihac nr. 17, 700099 Iasi, Romania

Telefon: 0729 992 991

FB: facebook.com/metropolitan.music.lounge

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: