Alatura-te si tu campaniei #vindinmoldova

vin din moldova

Vinăria Purcari lansează campania #vindinmoldova, care are ca scop creşterea popularitătii vinurilor din Republica Moldova în România. Campania este rezultatul unei simpatii generoase de care au dat dovadă românii fată de vinificatorii din Republica Moldova, ca urmare a embargoului din 10 septembrie impus de Rusia. Detaliile campaniei si materialele promotionale pot fi accesate la www.purcari.md/vindinmoldova.

Prin această campanie dorim să îi multumim României  pentru suportul neconditionat demonstrat în aceste timpuri grele. România a fost întotdeauna o piată cheie pentru Vinăria Purcari, importanta căreia a crescut si mai mult odată cu restrictiile impuse de Rusia. Reactia românilor este una absolut admirabilă si prin această campanie ne propunem să celebrăm unitatea celor două maluri ale Prutului. După poduri de flori, sperăm să avem si poduri de vin”, declară Victor Bostan, CEO Vinăria Purcari.

În pofida situatiei critice în care s-a pomenit întreaga ramură vinicolă din Moldova, campania adoptă un ton foarte pozitiv. “Ne-am propus să facem putin haz de necaz, si să ne axăm pe un mesaj care ar celebra unitatea celor două maluri, dar si micile diferente, deseori haioase, care ne caracterizează. În acelasi timp, îndemnăm prietenii nostri din România să continue să sustină Moldova si vinurile noastre, pentru că, vorba campaniei, vinul apă nu se face“, comentează Tatiana Denisenco, Director Marketing.

Vinăria Purcari invită românii de pretudindeni să se alăture campaniei si să ne trimită propria versiune a mesajelor prin intermediul www.purcari.md/vindinmoldova, www.facebook.com/purcari şi www.twitter.com/VinariaPurcari  utilizând hashtag-ul #vindinmoldova. Cele mai inspirate mesaje vor fi premiate si promovate activ de Purcari.
Prietenul la embargo se cunoaste – e unul din mesajele campaniei. Românii au demonstrat că sunt cei mai buni prieteni ai Republicii Moldova. Vreau să le multumesc din suflet“, conclude Victor Bostan.

Vinăria Purcari, fondată în 1827, este cea mai celebrată vinărie din Moldova. Prima medalie de aur a fost obtinută în 1878, la Expozitia Mondială din Paris, când oenologii francezi au fost profund impresionati de aroma bogată şi culoarea intensă a vinului Negru de Purcari, care a întrecut chiar şi vinurile Bordeaux. De-a lungul anilor, colectia de vinuri Purcari a câstigat mai mult de 140 de medalii la cele mai prestigioase concursuri internationale ca Decanter, Concours Mondial de Bruxelles, Challenge International du Vin, dar si legendara apreciere la curtea regală din Marea Britanie.

Vinăria Purcari face parte din Bostavan Wineries Group, liderul pietei vinicole din Moldova. În România, grupul este prezent prin investitia în Crama Ceptura, unul din producătorii de vârf din zona Dealu Mare. România este piata #1 ca cifră de afaceri pentru Bostavan Wineries Group.

INFO

www.purcari.md/vindinmoldova

www.facebook.com/purcari

www.twitter.com/VinariaPurcari

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: