Alatura-te initiativei ”Putin din prea mult” (3)

Pentru multi dintre noi Crăciunul va fi îndestulat. Sunt însă copii si bătrâni care nu vor fi atât de norocosi. Ce-ar fi să ne gândim putin si la ei?

Cu sigurantă nu vom reusi să mâncăm tot ce am pregătit pentru masa de Crăciun. Ce-ar fi dacă fiecare dintre noi ar pune de-o parte câte putin din preamultul acestui festin? Haideti să adunăm, bucătică cu bucătică, câte ceva de pe mesele noastre si să facem o bucurie unor copii si bătrâni singuri si fără posibilităti din Iasi… Pentru noi e putin, pentru ei e foarte mult!

Vă asteptăm joi, 26 decembrie 2013, între orele 10-20, la magazinul Good Point unde puteti contribui cu orice v-a prisosit de la masa de Crăciun. Nimic nu e prea putin, orice ajutor e binevenit! Vineri, 27 decembrie 2013, toate bunătătile strânse vor fi donate unei case de copii si unui cămin de bătrâni din Iasi.

“Putin din prea mult” este o initiativă promovată cu mult entuziasm de către: Good Point, Fructe Naive, ICAR Tours, Cărturesti, Fundatia Comunitară Iasi, Belva, Adelicii, Paharnicul, Ziarul de Iasi, IasiFun… si lista e încă deschisă!

Vrei să ajuti dar nu ai cum să ajungi joi la Good Point? Povesteste prietenilor tăi despre initiativa noastră!

INFO

Good Point

Adresa: Iaşi, str. A. Panu 40 (lângă CEC – Hala Centrală)

Telefon: 0232 244 423 | 0741 261 423 | 0756 154 295 | 0371 149 808

E-mail: magazin@goodpoint.com.ro

www.goodpoint.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: