Festivalul „Ala, bala, porocala, hai să ne jucăm!” și proiectul „Traista cu sănătate”

Festivalul „Ala, bala, porocala, hai să ne jucăm!” și proiectul „Traista cu sănătate”/ Afis IasiSUTE DE COPII PARTICIPĂ LA FESTIVALUL JOCULUI, LA PALAS MALL

Miercuri, 15 mai 2013, de la ora 10.00, în Atriumul Palas Mall, sute de copii participă la cea de-a doua ediţie a Festivalului „Ala, bala, portocala, hai să ne jucăm!”. Evenimentul reuneşte peste 300 de princhindei şi aproximativ 100 de educatori de la grădiniţele din Iaşi şi din judeţ, care au pregătit pentru publicul din Palas Mall spectacole de dans, muzică şi activităţi artistice, toate cu valoare formativă. Deoarece jocul este activitatea fundamentală în grădiniţe, fiecare echipă participantă s-a înscris la festival cu o idee captivantă. Propunerile, care vor fi prezentate pe scena din Palas Mall, au fost publicate într-o culegere, un adevărat material didactic oferit educatoarelor pentru a-şi diversifica metodele pedagogice.

TRAISTA CU SĂNĂTATE

Activităţile educative dedicate copiilor continuă la Palas Mall şi joi, 16 mai. De la ora 10.00, în Atrium, circa 250 de copii de la grădiniţele din oraş vor afla care sunt regulile pentru o viaţă sănătoasă. Proiectul „Traista cu sănătate” este inclus în programul naţional „Tradiţii sănătoase pentru copii sănătoşi” din reţeaua internaţională EPODE International Network. Cei mici vor participa la scenete, momente de dans, muzică şi desen şi vor primi în dar „trăistuţa cu sănătate” – o colecţie de jocuri interactive, care reprezintă un suport excelent în crearea unor atitudini pozitive faţă de alimentaţie şi activitatea fizică.

INFO

www.palasmall.ro

www.palasiasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: