Ajută Asociația Mai Bine să ajute!

Contribuie și tu la gătirea a cel puțin 3000 de porții de hrană caldă pentru oamenii străzii.

Anul acesta, Asociația Mai Bine dorește să dăruiască mai mult persoanelor care au mai puțin.
Cu implicarea voluntarilor și partenerilor în fapte bune, Un Coup de Main d’Emmaus și CUIB – Centrul Urban de Inițiative Bune, pe perioada lunilor reci se vor găti și distribui cel puțin 1000 litri ciorbă de legume oamenilor străzii.

Această activitate vine în continuarea inițiativei de iarna trecută pe parcursul căreia cele trei organizații au oferit peste 500 de litri de ciorbă de legume oamenilor fără adăpost din Iași

Cum te poți implica în această campanie? Sprijină gătirea a cel puțin 3000 porții de hrană caldă pentru oamenii străzii prin donații în lei în contul Asociației Mai Bine, cod unic de înregistrare 250 76 322, prin transfer bancar în contul RO27BACX0000000857400000 deschis la UNICREDIT BANK sau prin butonul DONEAZĂ de pe pagina www.maibine.org (PayPal), cu mențiunea “hrană caldă pentru oamenii străzii”.

Această activitate de strângere de fonduri este una dintre cele 12 activităti ale proiectului “B! The Change, Gandeste global, Actioneaza local”, co-finanțat de Uniunea Europeană prin programul No Planet B.

Prin intermediul acesteia, Asociatia Mai Bine, dorește să sublinieze, dincolo de risipa alimentară și amprenta de carbon a alimentelor, importanța solidarității pentru o comunitate durabilă, și necesitatea integrării dimensiunilor sociale și economice alături de cele ale naturii pentru abordarea corectă a sustenabilității.

Viziunea Asociației Mai Bine este reprezentată de o lume guvernată de norme și principii etice solide, sustenabilă din punct de vedere ecologic și echitabilă din punct de vedere social. Misiunea organizației este de a contribui la dezvoltarea durabilă a comunității locale prin implementarea de proiecte sub o abordare holistică, pe toate cele trei dimensiuni ale dezvoltării durabile: mediul natural, mediul social și mediul economic.

INFO

Asociatia Mai Bine

Str. Petru Rareș nr. 6, Iași

Webwww.maibine.eu

FBwww.facebook.com/mai.bine

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: