AIESEC / Nu toate lucrurile se învată în scoală!

Nu toate lucrurile se invata la scoala

AIESEC România invită studentii să descopere lucruri pe care nu le-au învătat în scoală, prin participarea la un internship plătit în stăinătate. Sub sloganul ”Nu toate lucrurile se învată în scoală!”, studentii din cele 14 orase în care AIESEC este prezent – Arad, Braşov, Bucureşti, Cluj, Constanţa, Craiova, Galaţi, Iaşi, Oradea, Piteşti, Sibiu, Suceava, Târgu Mureş şi Timişoara – vor avea ocazia să afle mai multe despre oportunitătile aduse pe piată, adresate exclusiv tinerilor si studentilor si se vor putea înscrie pentru un astfel de program până în data de 4 august.

DESPRE

Programul Global  Internships se adresează studentilor aflati în an terminal sau proaspăt absolventi, ce doresc să câstige experientă în domeniul studiat. Programul vizează în special persoanele specializate în domenii precum IT, Marketing, Management, Inginerie si Pedagogie, care au cel putin o experientă de lucru anterioară, fie pe durată scurtă sau lungă. Durata minimă a unui astfel de stagiu de practică este de 3 luni, iar cea maximă de 18 luni, iar aplicantii au libertatea de a-si singuri destinatia.

Pornind de la mesajul central pe care AIESEC încearcă să îl transmită studentilor în tară, se pot regăsi ilustratii ce contin învătături ale oricărei persoane plecate în străinătate, prin programul de internship-uri plătite, în diverse cafenele sau restaurante locale din cele 14 orase mentionate anterior. Tinerii îsi pot face o fotografie lângă acele ilustratii, pe care dacă o postează pe facebook cu hashtag-ul #vreausaplec #AIESECRomania sunt considerati aplicanti ai acestui program.

AIESEC este cea mai mare organizatie de tineri la nivel international, reunind 86 000 de membri din 114 de tări si teritorii. AIESEC reprezintă o platformă dedicată descoperirii si explorării potentialului de lideri al tinerilor în vederea transformării acestora în agenti de schimbare ai lumii de mâine. În Iasi, AIESEC are o experientă de 20 ani în care a desfăsurat activităti internationale pentru a dezvolta tinerii si pentru a crea lideri care aduc un impact pozitiv în societate.

INFO

www.facebook.com/GlobalInternshipsByAIESECRomania

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: