AIESEC IASI / Primul pas in cariera

Cu totii ne dorim o cariera de succes, ne dorim sa avem rezultate profesionale demne de invidiat si sa ne simtim impliniti prin activitatea pe care o desfasuram. Construirea si planificarea unei cariere de succes este un proces, presupune o serie de etape, de actiuni, de pasi, care uneori nu decurg atat de armonios si fara dificultati cum ne-am dori.

primul_pas_in_cariera

Fie ca te gandesti sa aplici pentru un internship sau doresti sa te angajezi la una din firmele de renume din tara, prima proba de care trebuie sa treci este procesul de selectie !  AIESEC Iasi te ajuta sa faci primul pas in pregatirea ta pentru o cariera in domeniu, prin evenimentul „Primul pas in cariera”.

Daca esti student in an terminal sau la master, acum ai sansa sa te familiarizezi cu procesele de selectie din companii, prin sesiuni cu persoane care lucreaza in domeniul resurselor umane .   Vei avea parte de doua zile interactive in care vei afla totul despre interviul individual, interviul de grup, cum sa-ti creezi CV-ul si care sunt etapele de selectie intr-o companie !

Evenimentul se va desfasura pe parcursul a doua zile, 30 iunie – 1 iulie, si va avea loc in sala de conferinte de la etajul 5 din cadrul corpului R al Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” (fosta cladire Romtelecom de pe strada Alexandru Lapusneanu).

Taxa de participare este in valore de 30 lei, iar daca vii cu inca un prieten, veti plati fiecare, doar 20 de lei .

INSCRIERE

Pentru a aplica, trebuie sa completati formularul de inscriere de pe site-ul www.aieseciasi.ro pana pe 29 iunie !

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: