AIESEC IASI / Global Interships. Inscrieri pina pe 8 iulie

Vara aceasta, AIESEC Iasi lanseaza noi oportunitati pentru tinerii care isi doresc o experienta profesionala intr-un mediu international!

Internship-AIESEC Iasi

Cu ajutorul programului Global Internships,  veti  avea sansa sa lucrati in companii sau institutii dintr-una din cele 110 tari in care AIESEC este prezenta.

Daca doriti sa accesati programul Global Internships, aveti  nevoie de minim 6 luni de experienta de lucru in domeniul dorit (marketing, management, IT, educatie, s.a ). Cu ajutorul acetui program veti avea sansa de a va integra intr-un mediu intercultural, va veti pune in aplicare propriile idei,  va veti adapta la situatii si persoane diferite, veti avea acces la o retea de contacte profesionale !

Cu siguranta veti avea parte de o experienta unica ce va va aduce  beneficii atat pe plan profesional cat si pe plan personal

Selectia se face pe baza unui interviu realizat de membri AIESEC, iar decizia finala va fi luata pe baza unui interviu de catre compania in care se doreste a avea loc stagiul respectiv.

Ia initiativa luand parte la un stagiu profesional in strainatate! Aplica pana pe 8 iulie pe www.aieseciasi.ro !

AIESEC este o organizatie internationala, independenta, non-profit si neafiliata politic, condusa de studenti si proaspat absolventi ai institutiilor de invatamant superior. Membrii sai sunt interesati de probleme globale, leadership si management.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: