”Aida” si “Gala Operelor Naționale și Chișinău” oferite publicului de Opera Naţională Română Iaşi

Opera ieseană continuă să transmită online cele mai îndrăgite spectacole din repertoriul său, spre satisfacerea nevoii de cultură, de frumos, a miilor de spectatori din țară și străinătate.

Așteptată și solicitată de cei mai mulți dintre iubitorii de artă lirică, opera “Aida” scrisă de Giuseppe Verdi, sub conducerea muzicală a dirijorului Alessandro Cedrone, regizată de András Kürthy, va fi redifuzată cu subtitrare în limba română vineri, 5 iunie de la ora 18:30. Premiera spectacolului a avut loc în luna aprilie 2013, regia aparținându-i maestrului András Kürthy (Ungaria). Decorul spectacolului este realizat de Laszlo Szekely (Ungaria), costumele poartă semnătura Zsuzsanna Kiss (Ungaria), iar coregrafia este realizată de Adrian Mureșan (Opera Maghiară Cluj-Napoca).

Duminică, 7 iunie de la ora 18:30, sunteti invitati la o seară absolut specială, “Gala Operelor Naționale și Chișinău”, sub bagheta dirijorului Cipirian Teodorașcu. Evenimentul transmis online, organizat de către Opera Naţională Română Iaşi, îi aduce pe scenă pe cei mai cunoscuţi şi apreciaţi artişti ai momentului, laureați ai edițiilor precedente de Gală a Premiilor Operelor Naționale și Chișinău.

Streamingurile sunt oferite gratuit și rămân disponibile publicului online timp de 48 de ore pe site-ul oficial www.operaiasi.ro.

INFO

Opera Nationala Romana Iasi:

Strada Agatha Barsescu nr. 18, Iasi

Telefon: +40-(0)232 211 144.

Weboperaiasi.ro

Facebookwww.facebook.com/Opera-Nationala-Romana-Iasi

You Tubewww.youtube.com/OperaIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: