Ai talent? Ateneul Tatarasi te promoveaza!

Ateneul Tatarasi stimuleaza si promoveaza valorile culturale, educative si artistice pe plan local. Astfel, Ateneul Tatarasi invita tinerii actori/ regizori sa propuna institutiei noastre proiecte teatrale de tip „teatru la bar” pentru stagiunea teatrala 2014-2015.  Piesele de teatru vor fi puse in scena in sala Bar Club, de la demisolul Ateneului Tatarasi.

INSCRIERE

Cum te inscrii? Trimite un plan de idei/ o descriere/ un afis/ o recenzie/ o cronica si devizul de productie al proiectului, intocmit pe capitole de cheltuieli la adresa de e-mail ateneutatarasi@gmail.com alaturi de datele tale de contact.

Pana cand te poti inscrie? Perioada de inscriere a proiectelor este 3-30 septembrie 2014. Cum selectam piesele? Selectia va fi facuta de o comisie de evaluare formata din angajatii compartimentului cultural artistic al Ateneului Tatarasi.

Ateneul Tatarasi produce, organizeaza si gazduieste evenimente culturale: spectacole de teatru, expozitii (carte, fotografie, afis, grafica, sculptura), proiectii filme, conferinte, seminarii, intalniri cu scriitori, dezbateri culturale, festivaluri, spectacole pe scena si in aer liber (muzica, dans, recital poezie, spectacole multiart), concerte. Ateneul Tatarasi organizeaza si activitati pentru copii, cursuri de dans, chitara, sah, pictura, teatru, balet si gazduieste o biblioteca de cartier.

INFO

Ateneul Tatarasi

E-mail: ateneutatarasi@yahoo.com/ateneutatarasi@gmail.com

Site: www.ateneutatarasi.ro

FB : www.facebook.com/ateneultatarasi

Blog: ateneutatarasi.wordpress.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: