Ai cumva o păturică? – Ediția a 11-a

A unsprezecea ediție a evenimentului „Ai cumva o păturică?” va avea loc sâmbătă, 15 decembrie 2018, între orele 14:00 – 16:00, ca de obicei, în parcarea hypermarketului Carrefour Felicia.

Evenimentul este organizat anual de Argo pentru padocurile din Iași și din jurul orașului și are ca scop strângerea de alimente, pături, haine vechi, covoare, medicamente și produse de curățenie pentru câinii și pisicile fără stăpân.

Padocurile care au cel mai mult nevoie ajutor sunt adăposturile din Târgu Frumos și Miroslava, alături de Asociația MaxDog, care nu beneficiază de sprijinul financiar și logistic al autorităților publice. Cele 700 de animale fără stăpân din aceste padocuri au deja o iarnă foarte grea, pe care inițiatorii evenimentului își doresc să o facă mai ușoară, cu ajutorul comunității din Iași.

În 2018, organizatorii speră la atingerea unui nou record în ceea ce privește cantitatea de hrană colectată: 8 tone pentru necuvântătoarele neajutorate.

Ediția din 2017 a evenimentului a colectat cantități impresionante de donații, ceea ce demonstrează an de an că ieșenii sunt mari iubitori de animale. Cu ajutorul voluntarilor care s-au alăturat cauzei, anul trecut s-au strâns 6 tone de hrană uscată pentru căței, 600 kg de hrană umedă, 100 kg de hrană pentru pisici (atât umedă, cât și uscată), 4 metri cubi de pături și alte textile, snack-uri pentru căței și produse de curățenie.

Anul acesta ne dorim să creștem și mai mult numărul donațiilor și să ajungem la 8 tone de hrană pentru cățeii și pisicile fără stăpân. Credem că ieșenii vor răspunde cu drag provocării noastre, așa cum au făcut-o și până acum. Știm că se poate și vrem să atingem din nou un record, pentru că micii necuvântători au mereu nevoie de ajutorul nostru, în special pe timpul iernii”, precizează organizatorii evenimentului.

De asemenea, aceștia îi încurajează pe donatori să adopte din padocurile din Iași: „Chiar dacă nu vom schimba lumea, pentru fericitul ales aceasta va deveni cel mai frumos loc cu putință”.

Ediția din acest an este organizată de Argo, cu sprijinul Carrefour Felicia.

INFO

www.facebook.com/weareargo

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: