Ai bratara Afterhills? Ai parte de reduceri la Iulius Mall Iasi

Mai este puțin până când te vei putea încărca cu energia Afterhills! Iulius Mall Iași îți vine în întâmpinare și te așteaptă să-ți ridici brățara de festival, până pe 23 august 2019, în spațiul special amenajat la etajul 1, în zona magazinului Koton.

Intră în vibe-ul de festival cu cele mai cool ținute, pe care ți le poți achiziționa din magazinele Iulius Mall Iași, la promoții special dedicate festivalierilor. Până pe 1 septembrie, posesorii de brățări de acces Afterhills se pot bucura de oferte de neratat la brandurile îndrăgite.

Vrei distracție până în zori? Pantofii potriviți fac diferența. De aceea, IL PASSO ți-a pregătit extra discount de 20% la toate produsele. Brandul U-MAN, un shop urban cu gust, oferă 25% reducere la noua colecție, astfel încât tu să faci trendul. Pentru cei mereu în mișcare, SportVision oferă extra discount de 20%, iar Intersport, 20% la produsele care nu se află în promoție. Completează-ți ținuta cu o pereche de ochelari de soare îndrăzneți, pe care îi poți achiziționa de la OPTIblu, cu un extra discount de 15%, inclusiv la produsele deja reduse. Și KOTON oferă o reducere de 50%, nu doar pentru ochelari de soare, ci și pentru ceasuri. Ținuta și accesoriile sunt gata, dar ce coafură vei alege? Donna Carina te așteaptă cu un discount de 25% la pachetul Festival Hairstyle.

Timpul trece greu până începe distracția? Nu-i nimic! Cu ofertele 1+1 de la Noodle Pack, Mado, Barabu și Tucano Coffee îl poți petrece în compania prietenilor. Și Librarium propune un discount de 15% la toate cărțile, dacă iubești la fel de mult și muzica și lectura.

INFO

Iulius Mall

Complex Studentesc Tudor Vladimirescu, Iasi

Web: www.iuliusmall.com

FBwww.facebook.com/IuliusMallIS

PE ACEEASI TEMA:

Destinatie de relaxare in prima zi de Paste la Palas si Iulius Mall

AFTERHILLS 2019 – De 2 x mai multă distracție

AFTERHILLS devine festival deaf accessible

Iulius Mall te pregateste pentru distractia verii: invitatii la Untold, Electric Castle si Afterhills

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

CURSURI GRATUITE pentru copii și elevi cu vârsta între 4 și 18 ani

Expoziţia de fotografie „TĂRÂMUL BEDUINILOR”

Expoziție de pictură Doina Mihăilescu, la Muzeul Unirii Iași „Între ZI și VIS (grădină am vrut să fiu…)”

Oportunitate pentru elevi: Bursele FLEX – 1 an de liceu în SUA

Scrie un comentariu: