AGRALIM începe pe 3 septembrie, la Ferma Ezăreni

agralim

Vizitează târgul AGRALIM, de joi, 3 septembrie, până duminică, 6 septembrie, la Ferma Ezăreni. Târgul AGRALIM, cel mai amplu spectacol de tehnică agricolă și demonstrații pentru fermierii din Regiunea de Nord-Est, își deschide porțile în această săptămână.

AGRALIM înfățișează un oraş agricol cu amenajări pe o platformă expoziţională de 100.000de mp, creat pentru a găzdui 150 de expozanți din 8 țări: zeci de hale mobile expoziţionale, 6 zone de demonstraţii live ale utilajelor agricole, 5.000 de mp de loturi demonstrative pentru principalele culturi agricole, peste 3 km de alei temporare, peste 800 de locuri de parcare pentru vizitatori.

Zilnic, la AGRALIM, târgul de tradiție din Regiunea de Nord – Est a României, vizitatorii au acces la un amplu program de demonstrații agricole privind lucrarile solului, la spectacole de tehnică agrară, demonstrații cu mașini de erbicidare, demonstrații cu utilaje agricole de mici dimensiuni, drive test în poligon cu tractoare de până la 100 CP, momente “Happy Hour”– premii din oră în oră.

Expoziția de utilaje, mașini și echipamente agricole este completată de un sector cu soluții complete pentru fermele vegetale și zootehnice și un sector cu vânzare de produse tradiționale.

Cum ajung la târgul AGRALIM? Platforma expozițională agricolă AGRALIM este amplasată la șoseaua de centura a Iașului, în Ferma Ezăreni a Stațiunii didactice U.S.A.M.V.

cum-ajung-la-agralim_563px

Program de vizitare:

  • JOI, 3 Septembrie – 11.00 – 17.00VINERI, 4 Septembrie – 09.00 – 17.00SAMBATA, 5 Septembrie – 09.00 – 17.00

    DUMINICA, 6 Septembrie – 09.00 – 16.00

INFO

www.expoagralim.ro

www.facebook.com/agralim.iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: , ,

Scrie un comentariu: