AGRALIM 2017: a treia zi este dedicata accesului la piață al fermierilor și procesatorilor agricoli

A treia zi a Târgului pentru fermieri AGRALIM este dedicată accesului la piață al fermierilor și procesatorilor agricoli. În 2017, AGRALIM se desfășoară, pentru prima oară, în parteneriat cu Clusterul pentru Agricultură şi Zootehnie „Agro Ferma” la centrul TransAgrapolis din Lețcani.

Descarcă invitația de participare la Târgul pentru fermieri Agralim 2017! CLICK, AICI!

În premieră, teme precum promovarea produselor agricole pe piețele externe, marketingul produselor agricole sau sursele de finanțare pentru sprijinirea accesului la piață vor fi dezbătute într-o conferință de o zi cu trei paneluri de invitați. Gazda conferinței va fi jurnalista Raluca Daria DIACONIUC.

Invitați speciali: Florin Adrian SAVA, Director al Direcției Măsuri de Piață, Comerț Exterior, APIA; Gabriela MARCHIȘ, Șef Serviciu Comerț Exterior și Promovare Produse Agricole, APIA; Marina PĂUN, Consilier superior în cadrul Compartimentului Promovare, APIA; Cristina Măciucă, Consilier juridic superior în cadrul Compartimentului Promovare, APIA; Elena DAVID, Director marketing Kosarom; Lector univ. dr. Tudor Jijie, marketer; Eusebia MINDIRIGIU, expert comunicare și Managing Partner ABplus Events; Bogdan MORARIU, Regional Manager at Agricover Credit IFN SA; Radu GHEORGHIU, Director Cronos Consulting; Adriana MARGINEANU, Director YXS Avalana; Loredana MANEA, Consultant marketing Panifcom; Cristian IONIȚĂ, cultivator si procesator de lavandă, Lavanda de Iași; Radu PLĂVĂNESCU, producător de miere de albine, Prisaca Bârnova; Gică NEAMȚU, unicul producător de produse tradiționale atestate din Iași; Ștefania SFABU, producător Cașcaval de Săveni;

Jurnalista Raluca Daria DIACONIUC a promovat constant, cu dedicare şi cu obiectivitate valorile comunității ieșene, prin activitatea de la Radio Iași, Antena Satelor, Televiziunea Apollonia Iași, Agro TV. Raluca DIACONIUC aduce în prim plan noutățile din agricultura regională prin materialele pe care le realizează de peste 7 ani pentru Antena Satelor și de peste 4 ani la Agro TV.

Accesul la conferință este GRATUIT, cu înregistrare prealabilă. Detalii la: Oana LUCHIAN – 0755.227.587.

În 2017, AGRALIM se desfășoară, pentru prima oară, în parteneriat cu Clusterul pentru Agricultură şi Zootehnie „Agro Ferma” la centrul TransAgrapolis din Lețcani. Târgul pentru fermieri Agralim 2017, ediția a IX-a, a este o bună oportunitate pentru fermierii din regiunea de Nord-Est, și nu numai, de a afla direct de la specialiștii în domeniu ultimele noutăți cu privire la fondurile și mecanismele de finanțare, legislație și creșterea randamentelor fermelor. În ofertele companiilor se regăsesc soluții pentru întreaga paletă de nevoi ale fermierilor: pregătirea terenului, cultivarea acestuia, îngrijire, recoltare și transport.

La Târgul pentru fermieri Agralim 2017 sunt prezente peste 300 de companii, precum și foarte mulți specialiști din domeniu. Acest târg de patru zile va oferi, fără discuții, o bază de informare pentru toți fermierii. Ne așteaptăm la un număr mult mai mare de vizitatori la Târgul pentru fermieri Agralim 2017, față de ediția trecută. Sperăm să atingem 10.000 de participanți interesați de cele mai noi utilaje, inputuri agricole, dar și cele mai valoroase animale de rasă și echipamente de top pentru zootehnie. Avem o platformă interactivă de 7 hectare, unde vom vedea la lucru tractoarele și utilajele din zona agricolă. Avem momente special gândite și pentru consumatori, care își pot face cumpărăturile de toamnă de la standurile amenajate de producătorii locali. Mai mult, sâmbătă și duminică, se va desfășura noul program Ziua porților deschise la Fermele de lapte”, a spus Florin MINDIRIGIU, manager general AB PLUS EVENTS și organizator al Târgului Agralim.

AGRALIM 2017 începe în forță, cu Forumul Agricol pe tema „Rolul Regiunii Nord-Est în dinamica agricolă a României”. Joi, 21 septembrie 2017, începând cu ora 14:00, fermierii au ocazia să discute perspectivele regiunii față în față cu reprezentanții Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale și ai instituțiilor subordonate.

Forumul Agricol aduce participanților, în primul rând, acces la informație de încredere. Aici vom prezenta și vom discuta despre toate noutățile importante de pe piață, în toate sectoarele de interes: cultură mare, horticultură, zootehnie. Vom avea ca invitați unii din cei mai reputați fermieri din regiune, dar și lideri din partea politică și reprezentanți ai marilor producători. Aceasta înseamnă, mai ales pentru fermierii mici, ocazia să afle tot ce au nevoie din surse directe. Deși regiunea de Nord a fost considerată ca având un potențial mai mic decât Bărăganul, de exemplu, în ultimii ani am dovedit că știm să facem o agricultură adevărată, productivă și de calitate. Regiunea noastră are specialiști de vârf, este pe locul II în țară la producția de sămânță, atrage deja investiții importante, are afaceri de mare succes. Îi invit la Forumul Agricol din prima zi a Târgului Agralim pe toți fermierii care vor să afle oportunitățile de ultimă oră și care vor să creștem împreună rolul regiunii noastre în țară”, a declarat domnul Viorel STAN, director al SC Prest Serv Impex SRL și membru fondator al Clusterului regional Agro Ferma.

INFO

agri-events.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: