AGRALIM 2012 – Targul pentru Fermieri si Industrie Alimentara

agralim 2012 1

In perioada 27 – 30 septembrie, compania ABplus Events impreuna cu Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara “Ion Ionescu de la Brad”organizeaza in regiunea Moldovei – Targul pentru Fermieri si Industrie Alimentara AGRALIM 2012.

Targul Regional AGRALIM beneficiaza de sprijinul Directiilor pentru Agricultura Judetene, Agentiilor de Plati si Interventie pentru Agricultura din Moldova si asociatiilor de profil AMSEM, LAPAR, FNAE si este organizat in anul aniversarii centenare a invatamantului superior agronomic la Iasi.

AGRALIM este cel mai important eveniment din Moldova, ce pozitioneaza Iasul alaturi de Cluj – Napoca, Arad si Bucuresti pe harta evenimentelor expozitionale reprezentative pentru agricultura si industria agro-alimentara din Romania.

Targul pentru Fermieri si Industrie Alimentara AGRALIM va gazdui in primele doua zile de organizare si Forumul Agricol 2012, un eveniment care se adreseaza deopotriva specialistilor din agricultura si industria agroalimentara, marilor fermieri si antreprenorilor in domeniu.

In cadrul evenimentului vor fi tratate teme de maxima actualitate care privesc industria agricola si agro – alimentara. In deschiderea Forumului se va discuta despre contextul legislativ care reglementeaza activitatea in agricultura si industria alimentara la nivel european si national, din punctul de vedere al autoritatilor din domeniul agricol si al personalitatilor academice.

Timp de 1 zi, in cadrul Targului AGRALIM va avea loc bursa locurilor de munca din domeniul agro-alimentar, unde companiile participante isi vor putea alege viitorii angajati si colaboratori de afaceri.

Scopul Targului de Joburi este acela de a facilita recrutarea de specialisti in domeniul agricol si alimentar si realizarea unei baze de date cu persoanele aflate in cautarea unui loc de munca in aceste domenii.

Targul reprezinta  o oportunitate atat pentru companii de a recruta personal cat si pentru posibilii candidati de a-si crea contacte, a primi sfaturi si a discuta in vederea unei posibile angajari.

AGRO FARMA se adreseaza companiilor care activeaza in domeniul agricol:

  • Producatori, importatori si dealeri autorizati de masini, utilaje si echipamente agricole;
  • Producatori si distribuitori de echipamente zootehnice;
  • Producatori, importatori si distribuitori de seminte, pesticide, furaje şi nutreturi.
  • Servicii in agricultura

AGRO ALIMENTA reuneste companii care activeaza in domeniul alimentar: producatori, importatori si dealeri autorizati de masini, utilaje si tehnologii folosite in industria alimentara si ambalare; producatori si importatori de produse alimentare.

In cadrul Targului de Animale si Pasari de Rasa AGROZOO vor fi promovate exponate din categoriile: cabaline, ovine, porcine, bovine, animale pentru blana, iepuri, pasari din diferite specii. Acestea vor fi prezentate publicului vizitator de: Crescatori individuali de animale si pasari; Reprezentanti ai fermelor de animale; Reprezentanti ai fermelor de pasari; Reprezentanti ai asociatiilor de crescatori de animale; Reprezentanti ai statiunilor de cercetare si dezvoltare in zootehnie

SARBATOAREA RECOLTEI este sarbatoarea producatorilor agricoli din Romania. Obiectivul acestei manifestari este de a valorifica produsele alimentare autohtone si ecologice si de a creste gradul de interes al populatiei cu privire la aceste produse.

Sunt invitati sa participle la Sarbatoarea Recoltei toti producatori agricoli (cu certificat de producator) ce comercializeaza produse traditionale si / sau ecologice – carne, branzeturi, dulciuri si bauturi, fructe si legume, tincturi si extrase din plante, produse apicole etc.

VEZI PROGRAMUL COMPLET AGRALIM SI FESTIVALUL NATURII

INFO

ORGANIZATOR SC ABPLUS EVENTS SRL

IASI: Str. Ungheni, Nr. 2, Cod Postal 700382

Centrala: 0232 / 278 811

Fax: 0232 / 217 791

Email: office@abplus.ro

BUCURESTI: Str. Oltetului, Nr 15, Business Center IRIDIUM

www.expoagralim.ro

www.facebook.com/agralim.iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: