AFTERHILLS – PRIMUL festival major de muzică și artă la Iași

Steagurile au fost ridicate. Fii pregatit sa intampini 50 de artisti faimosi si sa asculti o parte din cele mai cunoscute melodii din lume. BBV Media în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași, anunță AFTERHILLS – primul festival major de muzică și artă făcut vreodată în Iași, dar și în zona de nord-est. Evenimentul va avea loc în perioada 23 – 25 iunie 2017, iar locația este stabilită ca fiind zona Era.

AFTERHILLS Music & Arts Festival va aduce Iașul pe harta marilor festivaluri europene. De la artiști până la amenajare și tot ceea ce se va întâmpla va marca începutul schimbării în domeniul cultural și comercial la nivelul Iașului.

Evenimentul va avea loc în perioada 23 – 25 iunie 2017, în cadrul festivalului fiind așteptat un public larg atât din zona locală, națională, dar și internațională. Conceptul are la bază implicarea masivă a tinerilor ieșeni din domeniul artistic și de creație. Arhitectură, teatru, arte plastice, toate își vor lăsa amprenta în conturarea acestui festival.

ARTISTI INTERNATIONALI CUNOSCUTI VOR FI LIVE PE SCENA AFTERHILLS MUSIC & ARTS FESTIVAL. John Newman, W&W, ATB, Technasia sunt doar cativa dintre cei peste 50 de artisti care vor da startul unui festival unic in Romania.

Organizatorii „Afterhills“ au anunţat  al doilea set de artişti care vor fi prezenţi în perioada 23-25 iunie la festivalul de la Iaşi. Este vorba despre Andrew Rayel, ANOTR, Juicy M, Maurice West, Moguai, Sander Van Doorn, Vini Vici, A.E.R, Bella Sarris, Byron, Cap, Cabanne, Cassy, Charlie, Dan Andrei, Dj Fubu, Firma, GrasuXXL, Les Elephants Bizzares, IO (Mullen), Kozo, Kevin Krissen, Marco Bailey, Oliver Graf, Oshana, Sit, Suciu, Tap, Tulbure, Vama şi Yelllow.

AFTERHILLS Music & Arts Festival este locul in care minutele se opresc timp de trei zile. Trei zile in care zeci de mii de oameni impartasesc dorinta de a dezlantui emotii infinite. Cele trei scene principale vor fi inconjurate doar de rasarit si apus, iar fiecare participant isi va putea proiecta propriul paradis, marginit doar de muzica si arta. Pentru o experienta completa, se pune la dispozitia participantilor zona de food and beverage, cu o multime de optiuni pentru toate gusturile si bugetele, dar si zona de camping, pentru cei care vor sa se bucure in permanenta de atmosfera din perimetrul festivalului. Toata amenajarea va purta semnul neconventionalului si emotia artei.

Subcarpați, Șuie Paparude, Moonlight Breakfast, Carla’s Dreams, Robin And The Backstabbers, Golan vor concerta la cel mai mare festival din Nord-Estul României.

AFTERHILLS Music & Arts Festival aduce pentru prima data in zona de nord-est a Moldovei artisti aflati in topurile de profil din intreaga lume. Fanii EDM, TECHNO, POP-ROCK, HIP-HOP se vor pierde in multime, dar se vor regasi prin muzica lor preferata.

John Newman, la doar 23 de ani, are primele albume si single-uri in primele locuri in topurile din UK. Discul ,,Tribute” si hitul ,,Love Me Again” i-au adus tanarului artist englez satisfactia muncii prin numeroasele nominalizari si participari la cele mai importante evenimente din lume. W&W, trupa formata din cei doi DJ’s de muzica electronica a debutat in anul 2014 cu piesa ,,Bigfoot”si au avut o ascensiune in topul celor mai buni DJ. In 2016 au lansat „Arcade”, o noua colaborare cu Dimitri Vegas & Like Mike si un solo vocal unic „How Many”.

BILETE

Abonamentele s-au pus in vanzare joi, 30 martie 2017, de la ora 14:00 si pot fi cumparate de AICI. Pret bilet: Early bird – 268 lei / trei zile; VIP PASS – 449 lei/trei zile.

 

Primăriile din Iaşi şi Miroslava vor încheia un acord pentru susţinerea festivalului „Afterhills“. În timp ce Miroslava va pune la dispoziţie un amplasament pentru desfăşurarea evenimentelor, lângă Complexul ERA, Iaşul se angajează să asigure transport public contra cost, pu­blicitate pe raza oraşului, acţiuni care vizează ordinea şi liniştea publică, salubritatea şi facilitarea accesului la amplasament.

INFO

AFTERHILLS Music & Arts Festival

www.afterhills.com

www.facebook.com/afterhillsfestival

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Opening Party la Tiki Village. Invitati: DJ Optik și Adrian Eftimie

Deschis la Distractie te provoaca la cel mai tare CONCURS de gatit in familie!

FIE 2017 / Weekend de muzica clasica cu participare internationala

”Supraviețuirea creştinului ȋn cetate” – o analiză la rece realizată de profesorii Adrian Papahagi şi Radu Preda

Scrie un comentariu: