Afla si da mai departe #6

Grupul Află și dă mai departe își deschide porțile de acum, la început de an, pentru a reveni cu entuziasm și pentru a aduce în fața voastră, așa cum v-ați obișnuit, subiecte interesante și prezentatori foarte bine pregătiți!

Așadar, vă așteapta nerăbdători duminică, 29 ianuarie 2017, la ora 19:30, în Librăria Cărturești, Palas Mall pentru a încheia săptămâna și luna având cunoștințe ce, sperăm noi, vă vor schimba viața în mai bine!

MIHAELA BEATRICE CONSTANTINESCU ne va arăta la ce se referă puterea personală și cum o putem descoperi. Pentru că trăim în plină perioadă a informației, ea a considerat că este cazul să aflăm și ceva din resursele și capacitățile noastre interioare.

IULIANA ȘOȘU este o femeie entuziastă, sensibilă, dar și foarte descurcăreață. Iuliana are o afacere, are încredere de sine dar și puterea de a zâmbi. Pentru duminică seara, ea dorește să ne prezinte câteva modalități pentru a fi mai fericiți!

GEORGIANA COLIPCĂ vine pentru a doua oară să prezinte la Află și dă mai departe! Întrucât deține câțiva ani de experiență în domeniul afacerilor și al resurselor umane, Georgiana vrea să descoase cum stă treaba cu emoțiile în preajma examenelor și a interviurilor legate de un job.

Gazda serii: Mihaela Beatrice Constantinescu. Pentru informații suplimentare, lăsați mesaj privat pe pagina de Facebook a avenimentului!

INFO

Libraria Carturesti

Palas Mall, Iasi

www.facebook.com/Carturesti.Iasi

www.facebook.com/Afla-si-da-mai-departe

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

2 comentarii la “Afla si da mai departe #6”

 1. ady says:

  ATI gresit ora!! evenimentul a avut loc la ora 15, eu am fost acolo si asa mi s-a spus.
  pacat mi-as fi dorit sa particip.

  1. catalin says:

   Buna ziua,

   Da, aveti dreptate. Noi am publicat evenimentul pe 17 ianuarie iar doua zile mai tarziu, pe 19 ianuarie organizatorii au schimbat ora inceperii evenimentului.
   Va cerem scuze!

Scrie un comentariu: