Află şi Dă Mai Departe #3

afla si da mai departe 3

Duminică, 27 martie 2016, la ora 19:00 te invităm la librăria Cărtureşti, din Palas Mall (et.2) Iaşi pentru a participa la “Află şi Dă Mai Departe #3” – sesiune de prelegeri publice prin care Grupul “Află şi dă mai departe !” vrea să împărtăşească cu tine din cunoştinţele şi experienţa lor.

În cadrul acestui eveniment îi vei putea urmări pe:

CIPRIAN Atănăsoaei. Inginer, blogger tehnic şi fotograf amator. Ultima dată ne-a schiţat cum se poate construi un website pe platforma WordPress. Acum revine la Află şi Dă Mai Departe pentru a ne povesti din experienţa lui despre “Cum să atragi trafic pe website-ul tău”.

ANIELA Vorovei. Este un entuziast şi experimentat instructor de nutriţie şi mişcare care nu scapă nici o ocazie de a reaminti tuturor despre cât de important este să avem corect grijă de corpul nostru. Aniela vine la Află şi Dă Mai Departe #3 pentru a ne vorbi despre “Cum îţi menţii sănătatea cu ajutorul sportului”.

LUCILIA Vasilescu. Este persoana din spatele website-ului scutecele.ro. Deşi este o mamă normală (adică fericită dar foarte ocupată) Lucilia revine la Află şi Dă Mai departe #3 pentru a ne vorbi despre “Cum să ne găsim fericirea”.

Pentru detalii legate de eveniment, poţi contacta initiatorii la numărul de telefon 0740.557.154 (Ciprian).

INFO

Libraria Carturesti

Palas Mall, Iasi

www.facebook.com/Carturesti.Iasi

www.facebook.com/Afla-si-da-mai-departe

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: