Află dacă ești un sneakerhead, iar Iulius Mall te premiază cu reduceri

Ai mai multe perechi de sneakerși decât degete la mâini? Iulius Mall Iași te provoacă să afli cât de mult iubești pantofii sport, iar în funcție de rezultat primești super reduceri! Și după ce îți iei încă o pereche, testează-i la concertul susținut de Iuliana Beregoi, la Iulius Mall Iași!

Când deschizi dulapul în care îți ții încălțămintea, găsești cel puțin patru perechi de sneakerși? Toți prietenii se amuză că ai prea multe perechi? Te înțelegem perfect! La Iulius Mall Iași sunt apreciati cei ca tine, cei care sunt sneakerhead! Și ca să îți arate cât de mult te admiră, ți-au pregătit o surpriză!

Completează quiz-ul propus, află care este nivelul dependenței tale de sneakerși, iar ei te răsplătesc! „Are you a sneakerhead?” este întrebarea care îți va aduce reduceri la magazinele: Buzz Sneaker Station, Intersport și Sizeer. Cum afli cât de mult iubești sneakerșii? Nimic mai simplu! Intră pe site-ul „Are you a sneakerhead?”, completează câmpurile cu nume, prenume și adresa de mail și începe să rezolvi quiz-ul! În funcție de rezultat, vei primi un cod de reducere pe care îl poți valorifica până pe 30 septembrie 2020.

După ce termini sesiunea de shopping în Iulius Mall, și dacă tot ai sneakerși noi, ai liber la distracție la concertul Iulianei Beregoi, care va avea loc sâmbătă, 12 septembrie. Ultimul weekend din vacanța de vară merită sărbătorit într-un mod inedit. Ne întâlnim de la ora 19.00, la Iulius Mall Iași, pentru cel mai tare concert din această toamnă! Numărul de locuri este limitat, iar intrarea se face pe bază de bilet.

Are you a sneakerhead? Vino la Iulius Mall Iași și vei fi premiat!

INFO

Iulius Mall

Complex Studentesc Tudor Vladimirescu, Iasi

Web: www.iuliusmall.com

FBwww.facebook.com/IuliusMallIS

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: