Află care sunt cele mai frecvente greşeli de marketing ale magazinelor online, la TeCOMM Iaşi

Ştim cu toţii că rata de acoperire a telefoniei mobile din România este extrem de ridicată (peste 130%) şi în creştere cu fiecare an ce trece. Tocmai din acest motiv mobile marketingul este un trend de neignorat în domeniul comerţului electronic, iar dacă alăturăm acestuia optimizarea site-urilor pentru dispozitivele mobile creştem semnificativ potenţialul oricărui business online.

De la incapacitatea de a genera trafic relevant până la priorităţi inexistente, delegare defectuoasă sau rată de conversie mica, marketerii magazinelor de comerţ electronic fac, din păcate, numeroase greşeli care pot duce la rezultate dazastruoase.

TeCOMM, eveniment devotat comerţului electronic, se alătură comunităţii magazinelor online punându-le la dispoziţie un cadru destinat depistării şi remedierii acestor greşeli. Evenimentul contribuie la dezvoltarea mediului de business digital, reunind specialişti ai domeniului din toată ţara şi nu numai.

9 speakeri vor fi prezenţi în Iaşi, în data de 6 noiembrie, pregătiţi pentru a oferi comunităţii magazinelor online informaţii relevante şi sfaturi concrete despre creşterea numărului de vânzări.

Valentin Radu, CEO al Marketizator, se numără printre specialiştii care vin să susţină cauza evenimentului punând la dispoziţia audienţei rezultatele experienţei sale acumulate în cei peste 12 ani de activitate.  Valentin va face o trecere în revistă a celor mai importante 10 greşeli de marketing ale magazinelor online, explicându-le şi oferind informaţii despre cum pot fi acestea evitate sau remediate.

În cadrul evenimentului vom găsi, de asemenea, răspunsul nenumăratelor întrebări legate de creşterea ratei de conversii şi de momentul oportun opririi unei campanii care nu converteşte. Acestor răspunsuri se alătură un număr semnificativ de exemple cu o aplicabilitate imediată şi succes demonstrat de implementarea acestora de către branduri puternice.

Fie că eşti posesorul unui magazin online sau simplu pasionat al acestui domeniu te invităm să te alături comunităţii TeCOMM pentru a susţine împreună dezvoltarea mediului de business digital. Înregistrează-te până în data de 15 septembrie, iar noi oferim unui prieten de-al tău accesul gratuit! (Doar 20 de locuri disponibile)

TeCOMM este un eveniment de referinţă pentru piaţa de ecommerce din Transilvania, aflându-se la cea de-a patra ediţie în Cluj-Napoca, în data de 30-31 octombrie, iar în anul 2015 va avea loc o primă ediţie a evenimentului alături de comunitatea magazinelor online din Timişoara.

INFO

www.iasi.tecomm.ro

E-mail: office@liberoevents.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: