Afaceri.ro organizează prima Misiune Economică la Cernăuți

Cover-Afaceri

În perioada 17-18 septembrie 2015, Horizont Business Hub, APEC Iași și Arhipelago organizează Misiunea Economică Afaceri.ro Cernăuți 2015. Evenimentul are scopul de a promova mediul de afaceri regional la Cernăuți, de a sprijini și a încuraja parteneriatele între regiunile de frontieră.

La acest eveniment vor fi prezenți reprezentanți atât ai mediului de afaceri privat, ai instituțiilor de administrație publică, ai instituțiilor de învățământ superior din regiunea de Nord-Est și Cernăuți, cât și ai asociațiilor româno-ucrainiene. Această misiune are o valoare cu atât mai mare cu cât municipiul Iași este înfrățit cu orașul Cernăuți.

Programul misiunii cuprinde o serie de activități menite să încurajeze colaborările între România și Ucraina, să prezinte mediul de business ucrainean și să ofere oportunitatea de a participa la întâlniri de business tuturor participanților din România.

Un momentul special al misiunii este Conferința Internațională Afaceri.ro Cernăuți 2015. Aceasta va cuprinde trei sesiuni:

  • Cooperare Româno-Ucraineană în domeniul IT;
  • Proiecte transfrontaliere cu finananțare europeană;
  • Oportunități de export pentru companiile specializate pe import-export.

În plus, participanții vor avea oportunitatea de a fi parte a altor activități interesante:

  • training on the road pe teme precum: mediul de afaceri ucrainian, pregătirea companiei pentru export, follow-up eficient în urma networkingului;
  • networking dinner cu specific bucovinean;
  • întâlniri de afaceri și cu reprezentanți ai administrațiilor locale;
  • vizită la obiective turistice renumite, cum ar fi Universitatea din Cernăuț, Palatul Metropolitan Cernăuți și Teatrul Național Cernăuți.

INSCRIERE

Cei interesați de participarea la misiunea economică și doresc informații despre costurile asociate participării, sunt rugați să completeze formularul disponibil la adresa: goo.gl/HStVkj sau să trimita un email la adresa evenimente@arhipelago.com.

Evenimentul este organizat cu sprijinul partenerilor: Promos Collection, Exonia, Autonom, Idilis, Parcul Științific și Tehnologic Tehnopolis, Enterprise Europe Network, Camera de Comerț și Industrie Iași, Camera de Comerț și Industrie Suceava, Iconic Cluster, Invest in Iași, Fabricat în Iași, Travis, Meteo.ro, Ziarul de Iași, Iași Fun, Ziarul Evenimentul, Finantare.ro, ManagementulProiectelor.ro, PlanDeAfacere.ro, Intreprinzatori.ro.

INFO

Arhipelago

E-mail: evenimente@arhipelago.com

Web: www.afaceri.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: