Aeroportul Iasi sustine un echipaj ce concureaza la Raliul Iasului

Aeroport-Iasi_24-iulie-2015

Aeroportul Iasi sustine un echipaj ce concureaza la Raliul Iasului din 10 – 12 septembrie, promovand astfel inca un eveniment de top ce pune orasul in valoare.

Echipajul este format din:  PILOT Dacian Nicolae Dicu ~ Debut in 2007 in Raliul Iasului cu Bogdan Marciuc, pilotand o  Dacia Nova. Licentiat din 2007, a participat la Raliul Tara Barsei 2008 cu Dacia Sport si la Raliul Botosani 2009 cu Dacia Logan. Participant la curse ca Organizator de Echipe in “Jack Daniels Rally Team” 2008-2009, cu peste 200 raliuri in intreaga cariera ca membru in staff si fotograf.
COPILOT Ioana Stan ~ Debutant, participa in premiera la etapa din Iasi. Este pasionata de competitii dintotdeauna, implicata fiind indeaproape in aceasta lume a curselor de raliuri doar de 3 ani, alaturi de fratele sau, participant si el in Raliul Iasului 2015.

Decizia de a sustine echipajul format din Dacian Dicu si Ioana Stan a fost simpla, amandoi componentii sai fiind ieseni ce piloteaza un autoturism romanesc. De asemenea, Aeroportul Iasi este o organizatie ce promoveaza egalitatea de sanse. Femeile pilot, indiferent ca sunt piloti de aeronave sau piloti de raliu, sunt un exemplu de urmat dar si de incurajat de catre restul societatii.

In afara vizibilitatii pe care o castigam de ambele parti in aceasta colaborare cu Raliul Iasului, mai importanta este, cred, mandria locala si faptul ca putem promova lucruri bune, pozitive despre membrii comunitatii noastre. Sunt oameni care au o pasiune fiind si profesionisti in ceea ce fac. Este evident ca avem multe lucruri in comun” a declarat Domnul Marius BODEA, Presedinte al Consiliului de Administratie al Aeroportului Iasi

La conferinta de presa au fost prezenti si Claudiu Butucel – Director Organizatoric XS Motorsport Raliul Iasului, Dan Codreanu, Rally Manager, Andrei Postolache, Presedinte Iasirally dar si reprezentanti ai celorlalti parteneri ai Raliului Iasului.

Fenomenul sportului cu motor a luat amploare in zona Moldovei si in zona Iasului, mai ales in ultima vreme. Noi credem ca avem o contributie directa la aceasta dezvoltare pentru ca acum doi ani am obtinut locul 3 (trei) iar anul trecut am obtinut locul 1 (intai) in ceeea ce priveste organizarea de raliuri in Romania. Echipajul format din Ioana si Dacian este echipajul cu numarul 7 (sapte) inscris la clubul nostru, XS Motorsport, organizatorul Raliului Iasului. Le uram succes, sigur vor obtine rezultate bune, acum ca au “aripi” de la Aeroportul Iasi” a declarat Domnul Claudiu Butucel, Director Organizatoric Raliul Iasului.

INFO

www.facebook.com/Raliul-Iasului

www.facebook.com/IASIairport

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: