Aeroportul Iasi anunta un eveniment inedit ce va avea loc intr-un spatiu neconventional

aeroport-iasi-logoAeroportul Iasi anunta un eveniment inedit ce va avea loc intr-un spatiu neconventional

Marti 17 decembrie la ora 16.00 in Terminalul 2 al Aeroportului Iasi va avea loc vernisajul unei expozitii de pictura. Aceasta va fi deschisa publicului – pasagerii care tranziteaza aerogara ieseana, insotitorii acestora si publicul larg – pana la inceputul lunii ianuarie 2014.

“Am pus la dispozitie salile de asteptare ale Aeroportului Iasi, sali care se transforma astfel intr-un spatiu neconventional pentru o manifestare artistica. Este un proiect foarte frumos pe care il sustinem. Dupa cum ati observat in ultimul an, suntem prezenti ca imagine si promovare la mai multe manifestari ce au legatura directa sau indirecta cu ideea de calatorie, de zbor dar si de business sau arta” a declarat Domnul Marius BODEA, Presedinte al Consiliului de Administratie al Aeroportului Iasi

Expozitia este adusa la Iasi de Asociatia EchitArt si Mosia Cai de Vis din Botosani – locatie unde taberele de pictura au devenit un eveniment anual. In iulie 2013 s-au reunit pictori cu pregatire tehnica temeinica, artisti masteranzi si doctoranzi care au abordat pictura in maniere distincte. Lucrarile participantilor sunt promovate in expozitii itinerante in tara: Botosani, Iasi, Cluj si Bucuresti.

La vernisaj vor fi prezenti Marius BODEA, Presedinte al Consiliului de Administratie al Aeroportului Iasi, Vlad IFTIME, promotorul expozitiei si alti membri ai echipei de proiect.

INFO

Mai multe detalii despre taberele de pictura organizate la Mosia Cai de Vis si sponsorizate de o renumita firma de asigurari se pot afla de pe site-ul www.caidevis.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: