Adele revine pe scena la Premiile Grammy, dupa operatia suferita la git in noiembrie

Cintareata britanica nu a mai cintat in fata publicului de la operatia  la care a fost supusa intr-o clinica din Statele  Unite, in noiembrie, anul trecut.

Adele

Adele este nerabdatoare sa cinte din nou!

Interpreta de 23 de ani a declarat ca este ”extrem de mindra” pentru ca a fost aleasa sa cinte la ceremonia de decernarea a premiilor Grammy, ce va avea loc La Los Angeles, pe 12 februarie.  Adele a fost nominalizata la 6 categorii la editia din acest an  , inclusiv ” Melodia anului” pentru ” Rolling in the Deep.

Referindu-se la prezenta sa pe scena premiilor Grammy 2012, artista a declarat: ”Este o onoare pentru mine sa fac parte dintr-un asemenea spectacol, mai ales ca nu am cintat de o perioada buna de timp. Sint incintata si in acelasi timp usor nelinistita. Cu toate acestea, este incredibil sa revii pe scena cu ocazia unui asemenea eveniment”. In octombrie 2011, Adele si-a anulat toate spectacolele si aparitiile publice pentru a-si rezolva problemele de sanatate.

Anul trecut, britanica a spulberat topurile din Statele Unite cu melodia ”Rolling in the Deep” si cel de-al doilea album al sau, ”21”. Acesta a fost cel mai bine vindut album in 2011 cu 5,8 milioane de copii, iar piesa ”Rolling in the Deep” a facut incasari de 5,8 milioane de dolari, conform Nielsen Sound Scan. Saptamina trecuta, artista si-a egalat recordul anterior de prezenta  in Top 200 Billboard, albumul sau fiind pe prima pozitie a topului de 17 saptamini.

In Marea Britanie “21” este albumul cu cele mai multe saptamani ca “number one” din 1971 si pana in prezent. De 19 de saptamani se afla pe prima pozitie, fiind vandut  in mai mult de 9 milioane de copii.

In cadrul Premiilor Grammy vor mai cinta Sir Paul Mc Cartney, Nicki Minaj si Taylor Swift. Rihanna va cinta si ea,  alaturi de Coldplay, piesa Princess in China – rezultatul unei colaborari cu trupa britanica.

Sursa: BBC News

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Expoziția fotodocumentară „Amintiri de carton”

COLOCVIUL NAȚIONAL DE MUZICOLOGIE 2021

Atelier de mărțișoare la Palat

„Trăiesc” | Concert Paul Surugiu-Fuego

Cuvinte cheie: ,

Scrie un comentariu: