Actorii Medeea Marinescu si Marius Manole invitati la ”Deschis la distractie”

Amatorii artei dramatice vor avea o nouă surpriză la Palas Mall. Medeea Marinescu si Marius Manole, doi dintre cei mai îndrăgiti actori români de teatru si film, vor fi prezenti luni, 3 februarie 2014, începând cu ora 16.00, în Atriumul Palas Mall.

Medeea Marinescu si Marius Manole fac un cuplu de exceptie în piesa de teatru „Fă-mi loc”, regizată de maestrul Radu Beligan, prezentată publicului iesean luni, 3 februarie, de la ora 19.30, la Teatrul Luceafărul. Înainte de spectacol, cei doi mari actori vor fi invitatii speciali ai emisiunii „Deschis la Distractie”, care se va filma de la ora 16.00, în Atriumul Palas Mall. Cei îndrăgostiti de teatru îi vor putea cunoaste si le vor afla povestile de pe marile scene de teatru si de pe platourile de filmare.

Întreaga emisiune va fi un spectacol dedicat marelui dramaturg Ion Luca Caragiale, inspirat din petrecerile organizate în secolul XIX, la Union. Moravuri, umor si bună dispozitie vor fi coordonatele unei seri aparte, la Palas Mall.

INFO

www.palasmall.ro

www.palasiasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Expoziție Ana Adam curatoriată de Ami Barak la Borderline Art Space

Programul activităților recreative pentru ultima săptămână a Bibliotecii de vacanță „Fără școală, fără grădiniță, fără teme!”

IKEA a deschis un punct de colectare a comenzilor online în Iași

Concert Corul Marii Uniri | Turist în Iași. Acasă pentru cei plecați

Scrie un comentariu: