Activity – joc creativ si de comunicare @TIMES

times activity

In fiecare marti jucam ACTIVITY @ TIMES! Intră într-o lume a jocului și a fanteziei alături de prietenii tăi cei mai creativi.

Activity este un joc creativ şi de comunicare, o combinaţie de elemente: mimă, descriere verbală sau desen. Toate aceste elemente trebuie folosite pentru a ajuta partenerii de joc să ghicească anumite cuvinte, expresii.

Totul se învârte în jurul unor expresii ca „răsărit de soare”, „răzătoare de legume”, „frânghie de spânzurătoare”…

Jucătorii individuali sau echipele încearcă printr-un joc actoricesc, desen sau descriere verbală să ghicească diferite cuvinte sau expresii şi astfel să înainteze pe traseul jocului. Nu fiţi dezamăgiţi dacă aţi sărit de două ori peste masă, aţi înconjurat de trei ori masa sau v-aţi aruncat de mai multe ori pe canapea şi totuşi partenerul nu a recunoscut expresia „atletism”.

Acest joc este foarte distractiv, toată lumea va râde cu lacrimi. Jucătorii îşi pot pune în evidenţă personalitatea, capacităţile artistice fantezia şi îndemânarea.

INSCRIERE

Înscrieri: echipe de câte maxim 6 persoane, fiecare echipă se va întrece cu alte echipe pe cele 3 părți de ACTIVITY. Rezervări: 0751 118 386. Taxa de participare la concurs: 5 lei/echipa

INFO

TIMES

Str. Codrescu 6, Iasi (în spatele căminului studențesc Gaudeamus)

www.facebook.com/TIMESOCLOCK

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: