Cum vă puteţi petrece timpul liber în acest weekend la Iaşi

palas-iasi-activitati-timp-liber-weekend-iasi-fotoŞi în acest weekend, Palas îşi va întâmpina clienţii cu spectacole artistice şi evenimente muzicale.

Artiştii prezenţi la Festivalul folcloric “Trandafir de la Moldova” vor oferi un spectacol aparte publicului din atriumul Palas Mall, vineri, 4 octombrie, începând cu ora 19.00. Vor fi interpretate cântece şi dansuri populare din zona Bistriţei-Năsăud, Sîngerei (Republica Moldova), respectiv Cernăuţi şi Vinnytsia (Ucraina).

Sâmbătă, medici şi voluntari special instruiţi de Avon vor acorda asistenţă tuturor persoanelor care doresc să afle cum poate fi prevenit cancerul la sân. Evenimentul face parte din Campania pentru Sănătatea Sânilor „Implică-te pentru ea. Află că este bine”.

Pentru a destinde atmosfera, pe tot parcursul zilei vor avea loc competiţii pentru copii şi părinţi, şedinţe de make-up, dar şi un concert electrizant susţinut de trupa Vunk, de la ora 19. Caravana a parcurs deja traseul Craiova – Alba Iulia – Târgu Mureş – Timişoara, lansând provocarea de a lupta împotriva cancerului la sân. Totodată, Avon va oferi un număr de 500 de mamografii gratuite femeilor din oraşul cu cel mai mare număr de „luptători”, stabilit în funcţie de numărul de produse roz achiziţionate. În cadrul aceleiaşi campanii, în 2007, Avon a donat Spitalului Clinic de Urgenţe „Sfântul Spiridon” un aparat de radioterapie în valoare de 150.000 de dolari, urmând ca, anul acesta, să doneze alţi 12.000 $ pentru recondiţionarea lui.

De asemenea, duminică va avea loc de la ora 17.00 „Festivalul Internaţional de Teatru pentru Publicul Tânăr”, organizat de Teatrul Luceafărul. Duminică, de la ora 18.30, în zona Intersport, copiii se pot amuza alături de personajele din povestea „Curcubeul”, pusă în scenă de artiştii Teatrului de Păpuşi „Aşchiuţă”.

Sursă: www.ziaruldeiasi.ro. Autor: Diego Ciubotaru

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: