Activitati de sarbatori la Acaju

sarbatori-acaju

Cu ocazia zilelor de sărbătoare, Cafeneaua Acaju deschide ușa prietenilor la ora 18:00 și închide la 02:00. Cu un program special, vin și câteva activități aparte:

Pe 21 organizăm o ediție specială de Mâini dibace în care împreună cu Anca și Diana creăm ornamente frumoase pentru Crăciun; Pe 22 vă așteptăm la o proiecție de desene animate cu tematică crăciunească; Pe 23 anunțăm câștigătorul concursului ”Scrisori pentru Moș Crăciun” (cine scrie cea mai interesantă scrisoare primește un cadou din partea noastră)

Pe 24 împodobim brăduțul Acaju (O podoabă de brad = un shot din partea casei) și jucăm Dirty Santa.

Regulile jocului sunt următoarele:

Fiecare vine cu un cadou împachetat frumușel astfel încât să nu se poată ghici ce e înăuntru. Limita de cheltuială este de 20 de lei.

Prima etapă: Toate cadourile se pun la un loc; Se ia o pereche de zaruri și se dă la fiecare jucător pe rând să arunce. Primul care reușește să dea o dublă are prioritate în a-și alege un cadou din grămadă și iese din joc temporar până în etapa a2a. Când fiecare jucător are în fața lui un cadou se trece la următoarea etapă;

Etapa a doua(aici adevărata distracție începe): Alegem un număr de minute în funcție de numărul de oameni prezenți; Setăm un cronometru; Începem să dăm din nou cu zarul, doar că de data aceasta de fiecare dată când dăm dublă furăm un cadou din fața unui jucător (cadou care la fel poate fi furat de altcineva). Doar în cazul unei duble de 6, cadoul pe care îl furi este al tău până la final. Repetăm acțiunea până când cronometrul spune stop.

La sfârșit, vine partea cea mai frumoasă, adică despachetăm cadourile. Pentru cei mai puțin norocoși care pleacă acasă fără nimic, oferim mici premii de consolare din partea barului.

Pe 25 ne delectăm cu biscuiți de casă făcuți de Laur, ascultăm muzică bună și ne bucurăm de atmosfera îmbietoare. Pe 26 ne relaxăm și facem schimb de povești trăsnite de Crăciun

INFO

Cafeneaua Acaju

Str. Sf. Sava 15, 700073.

www.facebook.com/AcajuCafenea

la-acaju.blogspot.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: