Actiunea stradala de strangere de fonduri “Inima Buna”

 

Fundatia Serviciilor Sociale Bethany da startul actiunii Inima Buna, cea mai mare activitate stradala de strangere de fonduri,  si nu numai, din zona ieseana. Aceasta se va desfasura in perioada 14-16 decembrie 2011 si face parte din campania “Coloreaza un destin!”.

Timp de trei zile, aproape 100 de voluntari Inima Buna vor impanzi orasul pentru a invita cetatenii la un exercitiu de generozitate, dar si pentru a-i informa cu privire la problematica copiilor cu dizabilitati, care au nevoie de un centru de recuperare. Voluntarii sunt studenti ai Universitatii “Alexandru Ioan Cuza” Iasi si au fost recrutati special pentru aceasta campanie din cadrul Facultatii de Filosofie si Stiinte Social- Politice, Specializarea Asistenta Sociala. Alaturi de donatiile pe care iesenii le pot face la nivel stradal, pe toata perioada lunii decembrie vor exista urne special amenajate in marile centre comerciale pentru ca vizitatorii acestora sa se poata alatura scopului campaniei.

Inima Buna este o actiune organizata de Fundatia Servciilor Sociale Bethany timp de 21 ani in comunitatea timisoreana. Proiectul vizeaza dezvoltarea atitudinii civice si imbunatatirea nivelului de responsabilitate sociala a membrilor comunitatii, prin actiuni de sensibilizare cu privire la copiii si familiile aflate in dificultate. Anul aceasta, in cadrul campaniei “Coloreaza un destin” Fundatia Serviciilor Sociale Bethany – biroul zonal Iasi aduce traditia acestui eveniment si in mijlocul comunitatii iesene.

Campania “Coloreaza un destin!” se desfasoara in perioada 1 noiembrie 2011 – 30 aprilie 2012 si se adreseaza, prin evenimentele si actiunile variate pe care le implica, tuturor iesenilor, indiferent de varsta si de statut social. Initiativa a plecat de la o nevoie stringenta identificata de Fundatia Bethany in judetul Iasi si anume nevoia de servicii specializate de recuperare pentru copii si tineri cu deficiente. In ultimii ani, foarte multi parinti au adresat Fundatiei Bethany cereri pentru servicii de kinetoterapie, logopedie si alte servicii de recuperare pentru copiii lor cu deficiente, deoarece serviciile deja existente nu mai fac fata numarului tot mai mare de solicitari.

Din dorinta de a-i ajuta pe acesti parinti, s-a conturat ideea campaniei “Coloreaza un destin”, un efort ce se doreste a fi comun si isi propune sa adune fondurile necesare dotarii si functionarii unui centru de recuperare pentru copii si tineri cu deficiente neuro-motorii din judetul Iasi.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: