Acoustic Sunsets cu Andra Botez

 

Stim că și vouă v-a fost dor de ea, de aceea Cafeneaua Piata Unirii a invitat-o la un live, când se lasă seara, chiar pe terasa exotică din centrul orașului. Andra Botez este gazda conceptului Acoustic Sunsets, continuarea serilor de joi: Acoustic Nights. În cadrul acestuia, în fiecare săptămână va fi acompaniată de către un artist local și nu numai.

Aventura numită PROCONSUL a început din pură pasiune pentru muzică! La început, membrii s-au reunit sub numele de “Take Five” (din 1994 până în 1998, au cantat sub acest nume in Suedia), dar în 1999 au ales sa își schimbe numele în PROCONSUL, au lansat maxi-single-ul de succes “De la ruși” și au început să compună primele piese originale.

Multe premii și distincții de genul: “Cel mai bun grup al anului”, “Cea mai bună piesă a anului”, “Cea mai bună voce masculină a anului”, completează palmaresul trupei, dar cel mai prețios trofeu dintre toate este dragostea arătată de fanii lor în toți acești ani, fani al căror număr este în continuă creștere și a căror vârstă se situează între 17-60 de ani.

Joi, 10 Sepembrie, începând cu orele 19:30 vă așteptăm chiar pe terasă la Cafenea, acolo unde Andra Botez și Proconsul vă vor ține companie în timp ce voi vă bucurați de cină alături de cei dragi la #acousticsunsets.

Așa cum v-am obișnuit și la Acoustic Nights, meniul artistic este format din 3 părți, a câte 45 de minute fiecare:

  • STARTER: exact ca un aperitiv, seara incepe începe cu ceva mai light…cu muzică destinată să relaxeze și să delecteze.
  • MAIN: în a doua parte a programului se vor intensifica notele pentru a adăuga serii un plus de dinamism!
  • Ultima parte a meniului artistic este SWEETS, care este menită să energizeze și să binedispună. Noi îți recomandăm să încerci toate cele 3 feluri din meniul artistic, însă tu decizi care ți se potrivește!

Sunteti invitati într-o călătorie deschisă de cântec, spre tărâmul muzicii, începând cu ora 19:30.

INTRARE

Suport eveniment: 40 lei langa scena, 30 lei in celelalte zone. Andra Botez și Cafeneaua Piața Unirii susțin artiștii locali și nu numai! Rezervări la numărul de telefon: (0743) 663 903. Locurile sunt limitate!

INFO

Cafeneaua Piata Unirii

Piata Unirii 6, Iasi

www.facebook.com/cafeneauapiataunirii

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: