Acoustic Sunsets cu Andra Botez

 

Stim că și vouă v-a fost dor de ea, de aceea Cafeneaua Piata Unirii a invitat-o la un live, când se lasă seara, chiar pe terasa exotică din centrul orașului. Andra Botez este gazda conceptului Acoustic Sunsets, continuarea serilor de joi: Acoustic Nights. În cadrul acestuia, în fiecare săptămână va fi acompaniată de către un artist local și nu numai.

Ana Kui este artist liric al Filarmonicii Banatul, este vocal-coach și co-fondator al Fabricii de Arte din Timișoara. Este una din cele trei fete care au cucerit inimile noastre cu Evolutia Muzicii Usoare Românesti, iar în prezent lucrează la primul ei material discografic cu compoziții proprii. Chiar anul acestea, în cadrul Concursului Național de Creație Bega Music Festival, una din creațiile sale a castigat locul II.

Joi, 13 August, începând cu orele 19:30 vă așteptăm chiar pe terasă la Cafenea, acolo unde Andra Botez, alături Ana Kui și Bogdan Botez la chitară, Tudor Amarandei la clape, Codrin Vieru bass și Călin Andrei la tobe vă vor ține companie în timp ce voi vă bucurați de cină alături de cei dragi la #acousticsunsets.

Atunci când auzi numele ei cu siguranță îl asociezi cu o artistă completă care prin talentul ei și prezența sa, încălzește inimile oricărui ascultător. Nu doar că este o cunoscută interpretă a publicului național și internațional dar este și o personalitate TV, compozitoare, fostă realizatoare de emisiuni radio, și jurată în cadrul competiției muzicale internaționale X Factor, sezonul 1. Împreună cu interpretul Ovi, Paula Seling a reprezentat România la Concursul Muzical Eurovision 2010, unde duetul lor a ocupat locul 3, și la Eurovision 2014, unde s-au clasat pe poziția a 12-a.

Așa cum v-am obișnuit și la Acoustic Nights, meniul artistic este format din 3 părți, a câte 45 de minute fiecare:

  • STARTER: exact ca un aperitiv, seara incepe începe cu ceva mai light…cu muzică destinată să relaxeze și să delecteze.
  • MAIN: în a doua parte a programului se vor intensifica notele pentru a adăuga serii un plus de dinamism!
  • Ultima parte a meniului artistic este SWEETS, care este menită să energizeze și să binedispună. Noi îți recomandăm să încerci toate cele 3 feluri din meniul artistic, însă tu decizi care ți se potrivește!

Sunteti invitati într-o călătorie deschisă de cântec, spre tărâmul muzicii, începând cu ora 19:30. Mood by Dj Dream

INTRARE

Suport eveniment: 30 lei langa scena, 20 lei in celelalte zone. Andra Botez și Cafeneaua Piața Unirii susțin artiștii locali și nu numai! Rezervări la numărul de telefon: (0743) 663 903. Locurile sunt limitate!

INFO

Cafeneaua Piata Unirii

Piata Unirii 6, Iasi

www.facebook.com/cafeneauapiataunirii

PE ACEEASI TEMA:

Concert Adam’s Nest | Lansare album

Ultra Live Show Smiley

Wicked Blues Band | RocknRolla

Live Band SESSIONS pe terasa BeerHub Bergenbier

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Toată gașca la Bairam | Nish

Vieti duble | Cinema Ateneu

Tot mai sus: GUESS WHO | Nish

Ateneul Național din Iași joacă în deplasare

Scrie un comentariu: