Acoustic in the garden: Sandu Bantas

Pe 25 Iulie, într-o seară leneșă de Joi, hai să ne relaxăm pe ritmurile melodioase ale unui concert acoustic, într-un cadru intim și cozy, în grădină.

Despre Sandu Bantaş, sunt foarte multe de spus. Sandu Bantaș este un artist, interpret vocal, compozitor – pictor al propriului destin. Originar din Chişinău, provine dintr-o familie cu peste patru generații de muzicieni, unde a crescut într-un mediu muzical divers – muzica clasică, jazz, muzică de tradiție folclorică.

Abordează jazz-ul clasic, structurile ethno-jazz-ului, sonoritățile de gospel și neo-soul, dar și cele de indie-rock. Pune în valoare și creația românească de jazz.

Este susținut, al doilea an consecutiv, de Fundația Regală Margareta a României cu o bursă de studiu în cadrul programului național Tinere Talente 2018 și 2019.

A participat și câștigat la foarte, foarte multe concursuri, dar cel mai important, câștigă inimile publicului de fiecare dată când își pune sufletul în microfon.

REZERVARE

Intrarea e liberă însă locurile sunt limitate, așa că dacă știți sigur că vreți să prindeți un loc, puteți face rezervări la 0748 417 445 sau printr-un mesaj pe pagina de facebook Acaju.

INFO

ACAJU

Str. Anastasie Fatu 2A (zona Rapa Galbena)

www.facebook.com/AcajuCafenea

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: