Expoziție și campionat de sah la Palas

Expoziție, campionat de sah și activitați sportive la Palas/ afis iasiCuloarea formei

Până pe 12 iunie, iubitorii de frumos pot admira expoziţia de sculptură şi ceramică de mari dimensiuni „Culoarea formei”, prezentată de Universitatea de Arte „George Enescu” Iaşi. Vernisajul va avea loc pe 29 mai 2013, de la ora 15.30, în zona pavilionului muzical din Parcul Palas.

Şah în Grădiniţă şi în Şcoală

Maratonul activităţilor dedicate prichindeilor începe în ansamblul din inima oraşului cu o competiţie de şah. Miercuri, 29 mai 2013, în intervalul orar 16.00 – 19.30, Atriumul Palas Mall va găzdui Campionatul de şah pe echipe pentru grădiniţe. Evenimentul este organizat de Asociaţia Judeţeană de Şah Iaşi, ca parte a programului „Şah în Grădiniţă şi în Şcoală”.

Peste 120 de preşcolari se vor întrece în mutări inteligente şi îşi vor demonstra calităţile de mari strategi pe tabla de şah. Copiii pasionaţi de sportul minţii vor fi grupaţi în echipe de câte trei, doi băieţi şi o fată, şi vor concura pentru titlurile de cei mai iscusiţi jucători de şah. Concursul se va desfăşura în sistem elveţian, de şase runde, timpul alocat fiecărui jucător fiind de 15 minute. Spiritul competiţional al copiilor va fi răsplătit cu premii atractive: cupe, medalii, diplome şi multe alte surprize.

INFO

www.palasmall.ro

www.palasiasi.ro

www.facebook.com/palasiasi

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: