Acaju LIVE – byron

Esența Acaju stă și în oamenii iubitori de muzică. Pe 15 Martie 2019 îi au ca invitați pe byron, iar în deschidere vor concerta Adam’s Nest.

Ne bucurăm de o serie de concerte, organizate alături de prietenii Acaju de la Showberry, sprijinite de SCC Services Romania și promovate cu ajutorul oamenilor ce deschid minți de la RADIO GUERRILLA.

Open doors: 20:00. Concert Adam’s Nest: 21:00. Concert byron: 22:00

byron cântă rock cu influențe diverse, s-au înființat în 2006 și au lansat de atunci 6 albume de studio și trei DVD-uri live. Sunt obișnuiți să cânte atât pe scene mari de festival în fața a mii de spectatori cât și wireless, neamplificat, pentru o mână de oameni, au filmat un concert în Salina Turda (la 100 de metri adâncime) pentru că era o provocare de neratat, au compus coloana sonoră pentru un serial original HBO România, din când în când fac concerte de improvizație 100% (seria Impromptu) și iarna trecută au filmat la Teatrul Național din Cluj concertul „Electric Marching Band” cu o fanfară militară și un cor de elevi. În prezent promovează cel mai nou disc, „Eternal Return”, înregistrat în High Resolution la Dublin în celebrele studiouri Windmill Lane și masterizat la Londra la Abbey Road.

Adam’ Nest a apărut la Iași în 2017. Inițial au fost 2 – Rusu Răzvan Nicolae, chitară și voce, și Vlad Alui Gheorghe chitară, tobe, voce. Cu sufletul deschis au adoptat un basist în decembrie 2017, pe Gabriel Belcescu. În primăvara anului 2018 au lansat primul EP ”Adam’s Nest EP”, pregătind al doilea material discografic în primăvara anului 2019.

BILETE

Biletele vor fi disponibile în rețeaua iabilet.ro (în număr limitat). ⋆ 40 de lei early bird.  ⋆ 50 de lei late bird.

INFO

ACAJU

Str. Anastasie Fatu 2A (zona Rapa Galbena)

www.facebook.com/AcajuCafenea

PE ACEEASI TEMA:

Folk de colectie cu Vasile Șeicaru, Ducu Bertzi și Victor Socaciu | Amfiteatrul Palas

Mai Magic cu Paula Seling & Band

Concert Corul Marii Uniri | Turist în Iași. Acasă pentru cei plecați

EDVIN MARTON cântă rock la București

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Premieră la Teatrul Luceafărul – Jack și vrejul de fasole

CleverGO ajunge în Cluj și în Iași. Peste 180.000 de clujeni și ieșeni folosesc activ aplicația

Descopera planeta Marte, la Iulius Mall Iasi

”Memento Amare” – un film despre Brexit in premiera la Ateneul National din Iasi

Scrie un comentariu: