Acaju la Street Delivery 2016

acaju street delivery

Street Delivery se apropie din nou iar Cafeneaua Acaju vom fi prezenta la datorie ca la fiecare editie. Se vor muta cu totul pe Vasile Pogor, in gradina Muzeului Literaturii Romane, incepand cu vineri, 10 iunie si pana duminica, cand se termina distractia.

Sunt inspirati de tema aleasa anul acesta – cu Marian in echipa nici n-ar putea fi altfel – asa ca sunt nerabdatori sa se joace cu fel si fel de elemente de decor pentru a crea un spatiu cat mai primitor.

Barmanii lor meseriasi va vor intampina cu bauturi pentru toate poftele, dar va vor si impartasi cate ceva din mestesugul lor. Intr-un mic atelier de “How It’s Made” vei putea invata de la ei cum sa va preparati cocktail-urile voastre preferate singurei.

Revenim cu detalii legate de ora si durata atelierelor cat de curand.

Sunteti asteptaati sa va relaxati sub soare, pe ritmuri diverse si cu bauturi revigorante. Va fi meserie! Pe perioada SD-ului cafeneaua va fi inchisa. Se redeschide luni, 13 iunie, incepand cu ora 17:00.

INFO

Street Delivery

www.streetdelivery.ro

www.facebook.com/pages/Street-Delivery-Iasi

twitter.com/StreetDelivery

instagram.com/streetdelivery

PE ACEEASI TEMA:

Cristina Andone on “Surreal” – CreativeMornings Iasi & LWD

Balançoire de Noël à Acaju

Acajun

Deep in the garden by Acaju

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

„Efectul Genovese” de Alina Nelega la TVR

VINO SÂMBĂTĂ LA IULIUS MALL IAȘI SĂ SĂRBĂTOREȘTI INAUGURAREA TUCANO COFFEE: CONCERT AFRICAN ORCHESTRA, PREMII ȘI DEMONSTRAȚII BARISTA

”În pași de poezie” la CCS Iasi

Live de la Opera Bastille – ”Lacul Lebedelor”

Scrie un comentariu: