Academia Broker – roadshow de educatie bursiera

SSIF Broker, în parteneriat cu Bursa de Valori Bucureşti şi Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iaşi organizează în data de 16 mai ultimul eveniment din primul sezon al proiectului educaţional “Academia Broker”. Evenimentul va aduce faţă în faţă speakeri de top în domeniul pieţei de capital cu studenţi şi investitori care îşi doresc să se specializeze în domeniul financiar şi al investiţiilor pe Bursă.

Conferinţa se adresează studenţilor care vor să devină brokeri sau traderi dar şi potenţialilor investitori pe piaţa de capital. Participanţii vor interacţiona cu specialişti în domeniu din cadrul SSIF Broker şi Bursa de Valori Bucureşti, având ocazia să aplice la programe de internship. Evenimentul se va desfăşura în amfiteatrul B1 al Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor, începând cu ora 11:00.

Academia Broker este cel mai amplu road-show de educaţie bursieră derulat în România. Ne bucura interesul ridicat al publicului ţinta pentru informaţiile prezentate şi suntem, în egală măsură, încântaţi de rolul activ pe care ni l-am asumat pe segmentul de educaţie financiară. Parteneriatul cu Bursa de Valori Bucureşti a fost un semnal pozitiv ca iniţiativele noastre se aliniază cu strategia pieţei şi speram că, pe viitor, vom beneficia de suportul mai multor actori ai pieţei. În acelaşi timp, sprijinul mediului universitar a fost un factor esenţial în succesul acestui proiect. Sunt convins că dacă vom continua cu idei bune, pasiune, motivaţie şi dedicare, vom reuşi să creştem susţinut brandul Academia Broker“, a declarat Grigore Chiş, directorul general al SSIF Broker.

În cadrul evenimentului, vor fi discutate teme precum activitatea de brokeraj, fondurile de investiţii, economia mondială la raport sau prezent şi perspective ale pieţei de capital romaneşti.

Proiectul educaţional “Academia Broker” îşi propune două obiective majore: îndrumarea studenţilor din universităţile cu profil economic către o carieră în domeniul pieţei de capital şi educarea actualilor şi potenţialilor investitori pe bursă din toată ţara.

Academia Broker a debutat în data de 24 februarie, la Academia de Studii Economice Bucureşti şi se desfăşoară cu sprijinul celor mai importante universităţi din ţară şi facultăţi de profil, în vederea organizării de conferinţe şi întâlniri de networking cu studenţi şi potenţiali investitori, evenimente ce vor contribui la aprofundarea cunoştinţelor în domeniul bursier şi continuarea profesiei în domeniul financiar.

Prima etapă a proiectului “Academia Broker” a cuprins 5 seminarii organizate în oraşe precum Bucureşti, Cluj, Timişoara, Craiova. În cadrul acestor evenimente, peste 1000 de persoane au aflat informaţii despre piaţa de capital, au participat la dezbateri interesante cu speakeri de renume şi s-au familiarizat cu noţiunile de bază ale investiţiilor pe bursă.

În paralel cu aceste seminarii, Academia Broker completează procesul de educaţie bursieră prin materiale educative postate pe site-ul www.ssifbroker.ro şi webinarii pe subiecte financiare şi bursiere, în vederea pregătirii viitorilor investitori.

Partenerul media al proiectului “Academia Broker” este publicaţia online Wall-Street.ro.

INFO

www.ssifbroker.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: